Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyás, mit csináljak?

Megállt a fogyás, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lefogytam 93 kg-ról 86 kg-ra, kalóriaszámolás és sport segítségével.

Jeleneleg kb. 1500 kalóriát eszem, max 200 g széndhidráttal. Heti kétszer kardiózok, 1 órát. Most már egy idej stagnál a fogyásom, min kellene változtatnom? Vigyem lejjebb az értékeket?

2022. jún. 10. 10:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jún. 10. 15:44
 12/20 anonim válasza:
52%
Ha kevesebb a súlyod, akkor kevesebb kalóriára is van szükséged. Óvatosan, de kicsit csökkenteni a kalóriabevitelt vagy több kalóriát elégetni mint idáig.
2022. jún. 10. 17:49
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
1500 kalóriáról már hova csökkentse? Az még egy ülő munkát végző nőnek is nagyon karcsú.
2022. jún. 10. 22:12
 14/20 anonim válasza:
67%
#13 Azért írtam, hogy óvatosan. Tudom, hogy kevés de ha a kérdező nem fogy így is fogyni akar akkor muszály csökenteni a kalóriabevitelét vagy több kalóriat el kell égetnie. Csak kalóriadeficítel lehet fogyni, de szerintem többet eszik mert 1500 kalória témyleg kevés ettől szinte mindenki lefogy.
2022. jún. 10. 22:21
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
7. Már megint ez az inzulin=raktározás tévhit, meg a csúnya szénhidrátok. Metabolikus szindróma, pff. Sajnos erősen tartják magukat ezek - nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni a videónak ezt a részét - meg sok másikat is (85-90%), csak nehéz kiszemezgetni a féligazságok közül annak, aki még csak most kezd belenézni a témába. Talán még rosszabb így, mintha az egész komplett hülyeség lenne. Ráadásul úgy adja elő, mint aki ért hozzá. Ha saját maga is elhiszi, amiket mond, az gáz, ha csak félrevezetni akar, az még nagyobb gáz.
2022. jún. 10. 22:46
 16/20 EgyCseppaTengerből válasza:
81%
Bár én IR és PCOS miatt fogyózom (szakember kezel, tehát nem magamtól csinálok butaságokat), de ha gondolod, akkor nyugodtan írj rám és megosztom veled, hogy én miket eszem, max nem fogadod meg a tanácsaim. :)
2022. jún. 11. 02:02
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Nyomd meg a szénhidrátot de lassú felszívódásúval pl.zabkása vagy teljes kiörlésű dolgok.

Másik tippem hogy mozogj többet,a heti 2 alkalom szerintem marha kevés.Én súlymegtartásra 3-4 alkalmat tolok.

Még egy dolog,attól hogy a kg nem megy lefele az nem azt jelenti hogy nem fogsz mert attól cm-ben még változhatsz.Nekem is így volt.A mérleg mindig csak felidegelt közben pedig igazából fogytam mivel a mérőszalag nem hazudik:D Sok mindenen múlik a súly mivel van hogy vizesedik az ember, van hogy nem úgy vécézik,ha nő vagy akkor a menzesz is befolyásolja 1-2kg erejéig a súlyt legalábbis nálam stb....

2022. jún. 11. 12:46
 18/20 anonim válasza:
100%
16-os, én kérek elnézést, amiért lepontozták a segítőkészséged! Engem érdekelne a dolog. Nagyon "megkínoz" a doki? Teljesen meg kellett vonnod magadtól például az édességet? Szeretnék kicsit egészségesebben élni, de olyan rossz belegondolni, hogy nincs több csokoládé. :D A fent említett parasztvacsi? Az teljesen kizárt nálad?
2022. jún. 13. 00:11
 19/20 EgyCseppaTengerből válasza:
100%
18: Egyáltalán nem kínoz meg. :) Szerencsém van vele, mert nem híve annak, hogy mindent vonjunk meg a szervezettől. Nyilván jóval kevesebb édesség van megengedve, de minden napomba belefér egy picike, így sokkal könnyebb azért. :) A kilók olvadnak lefelé, ha nagyon akarnék, akkor éppen egy fél szelet kenyeret is megehetnék, csak rengeteg fehérjével. Nincs baj a parasztvacsival, amit írt az illető; kolbász, szalonna, főtt tojás, sajt mehet minden mennyiségben, a köretekkel kell vigyáznom. Nincs tiltólistán, csak kevesebbet szabad belőle fogyasztanom vagy burgonya helyett inkább batáta ajánlott, chipset is meg lehet oldani vele. Nem szenvedek, nem éhezem, mozgok napi szinten, fogyok. :) Üdítőből meg egyáltalán nem hiányzik a cukros. Persze vizet is iszom, csak tudod, vannak olyan időszakok, mikor éjszakánként nézek valamit és közben hiányzik a nasi. Ezt cukormentes kólával oldottam meg. Van mihez nyúlni, van egy kis íz a számban. :)
2022. jún. 13. 01:20
 20/20 anonim válasza:
0%
Szerintem reggel egyél sokat, este keveset.
2022. jún. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!