Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem merem elmondani a szüleimn...

Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy fogyókúrázni szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyókúrázni. A magasságomhoz és életkoromhoz elvileg jó a súlyom, de én látom/tudom/érzem, hogy nekem nagyon nem jó így. A hasamon van felesleg, ha leülök, akkor csúnya hurkás lesz, és ha szűk a pólóm, akkor is átlátszik a pocakom. A combom is vastag, ha leülök, teljesen szétnyomódik. A vádlimat se bírom, ha meglengetem a lábamat, lötyög rajta a zsír.

Anyukám ezt nem tudja, vagy nem érdekli. Ha szólnék neki, valószínűleg azt hinné, hogy a topmodellekre akarnék hasonlítani, és jönne, hogy kislányom, te ne másoknak akarj tetszeni, hanem magadnak. De én pont, hogy nem tetszem így magamnak. Nem hiszem, hogy elhinné, hogy van rajtam felesleg, pedig az online kalkulátor szerint 14 kg zsírom van:( Nem hinné el szerintem, hogy magamért szeretnék fogyni. Igaz, hogy ezt nem kérdeztem meg, de elég régóta ismerem már ahhoz, hogy ezt tudjam.

Csak az maradt, hogy többet sportolok és nem eszek cukros-lisztes dolgokat, de ez elég nehezen lenne kivitelezhető, mert egyrészt meg kéne indokolnom, és akkor ez ütközik a 2. bekezdésben leírtakkal, meg ha kérném hogy ne vegyen nekem fehérlisztes-cukros pékárut, akkor nem tartaná be, és ő jár vásárolni, nem tudok magamnak venni. Sportolni a suli mellett nincs nagyon időm, hetente egyszer járok táncra, ez 60 perc, meg esténként apukámmal megyünk-sétálni-kocogni menni, ez kábé 3 km, hetente kb 4-szer.

2022. jún. 9. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy nem ezt a választ várod, de minden topmodellnek hurkásodik a hasa es szétnyomódik a comja ha leül. Ugyanez a vádlival. Tele van a youtube is ilyen videokkal, hogy modellek mutatják meg ülve a hurkás hasukst és azt hogy egy egy póz hlgy takarja el.

Ha meg konkrétan ezek a dolgok zavarnak, akkor izmosodnod kell. Azért 'lötyög'mert nincs alatta izom ami masszívan tartaná.

Vagy szólsz a szüleidnek hogy szeretnél csoportos edzésre járni vagy tornázni vagy csak titokban keres comb, vádli, has stb erősítő videókat a neten és a szobában egy törölközőn is mwg tudod sinálni. Kb 3-4 hónap alatt nagyon jó eredményeket lehet elérni célzott erősítő tornával

2022. jún. 10. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt érdemes elolvasni.

2022. jún. 10. 12:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Adatok? Súly, magasság? Mert enélkül bármit mondhatunk.

Nekem 169/52 kg-san is hurkásodik a hasam, pedig... 55 kilósan meg még jobban fog (amikor végre visszaszedem azt, amit sajnos leadtam).

2022. jún. 10. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
14 kiló zsír van rajtad... atyaég. Gyorsan vidd le 1 kilóra, az a menő a tiktokon. Idióta. Biológia, testösszetétel,bármi megvan neked??
2022. jún. 11. 09:03
 15/17 anonim válasza:
58%
Ugyan nem lany vagyok, de 180 cm magasan es 60 kiloval is undoritoan hurkasodik a hasam ha leulok, es szerintem akarmennyit fogyozok sem fog eltunni.
2022. jún. 12. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15 azt hívják bőrnek...
2022. jún. 12. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

180 cm 60 kiló de "undorítóan" hurkás... aha.

Testképzavar befigyel.

2022. jún. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!