Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem merem elmondani a szüleimn...

Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy fogyókúrázni szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyókúrázni. A magasságomhoz és életkoromhoz elvileg jó a súlyom, de én látom/tudom/érzem, hogy nekem nagyon nem jó így. A hasamon van felesleg, ha leülök, akkor csúnya hurkás lesz, és ha szűk a pólóm, akkor is átlátszik a pocakom. A combom is vastag, ha leülök, teljesen szétnyomódik. A vádlimat se bírom, ha meglengetem a lábamat, lötyög rajta a zsír.

Anyukám ezt nem tudja, vagy nem érdekli. Ha szólnék neki, valószínűleg azt hinné, hogy a topmodellekre akarnék hasonlítani, és jönne, hogy kislányom, te ne másoknak akarj tetszeni, hanem magadnak. De én pont, hogy nem tetszem így magamnak. Nem hiszem, hogy elhinné, hogy van rajtam felesleg, pedig az online kalkulátor szerint 14 kg zsírom van:( Nem hinné el szerintem, hogy magamért szeretnék fogyni. Igaz, hogy ezt nem kérdeztem meg, de elég régóta ismerem már ahhoz, hogy ezt tudjam.

Csak az maradt, hogy többet sportolok és nem eszek cukros-lisztes dolgokat, de ez elég nehezen lenne kivitelezhető, mert egyrészt meg kéne indokolnom, és akkor ez ütközik a 2. bekezdésben leírtakkal, meg ha kérném hogy ne vegyen nekem fehérlisztes-cukros pékárut, akkor nem tartaná be, és ő jár vásárolni, nem tudok magamnak venni. Sportolni a suli mellett nincs nagyon időm, hetente egyszer járok táncra, ez 60 perc, meg esténként apukámmal megyünk-sétálni-kocogni menni, ez kábé 3 km, hetente kb 4-szer.

2022. jún. 9. 21:06
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És a suliban sincs testnevelés óra, mert a covid miatt kivitelezhetetlen, csak egy van, de akkor sem sportolunk, hanem ilyen olimpikonokról írunk házidolgozatot
2022. jún. 9. 21:10
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Kiscica, mindenkinek hurkasodik a hasa, szetnyomodik a combja, ha leul, tessek felebredni, ez teljesen normalis.

Hany centi es hany kilo vagy? Meg mi az, hogy 14 kilo zsir van rajtad? Ezt mibol szamoltad ki online? 🤣

Belinkeled nekem azt a kalkulatort?

2022. jún. 9. 21:11
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Sportolj többet.

A 14 kg zsír meg nem oldan sok, nullára nem lehet levinni.

2022. jún. 9. 21:11
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Pszichológus kell neked, nem fogyókúra. Nem véletlenül félsz anyukádtól, pontosan tudod, hogy hülyeség! Nem a vádlid minősíti az emberi kvalitásaidat. Ha nincsenek barátaid, legyél nyitottabb az emberek felé. Ha vannak, akkor meg nem jár ilyeneken az eszed, mert elégedett vagy.
2022. jún. 9. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
NE fogyni akarj, hanem kezdj el sportolni, akkor az általad vélt problémák nagy része megszünik, és normalis kinézeted lesz
2022. jún. 9. 22:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

“ha kérném hogy ne vegyen nekem fehérlisztes-cukros pékárut, akkor nem tartaná be, és ő jár vásárolni, nem tudok magamnak venni”

Hát, talán ne edd meg a cukros lisztes pekarukat és akkor előbb-utóbb biztos nem fogja azokat venni. Egyébként sem hiszem hogy ki verné a balhét anyud ha azt mondanád h a lekváros bukta vagy a kakaós csiga helyett, inkább egy almát vagy banánt szeretnél. A szülők nagy része örül ha a gyereke elkezd tudatosan, egészségesen táplálkozni és támogatja ebben. Nem hiszem h a te anyukád azt fogja mondani h márpedig a gyümölcsök, zöldségek, soványhúsok helyett csokit, chipset meg gyorskaját kell enned, nem túl életszerű. Ülj le vele és győzd meg, mond meg neki, h nem érzed jól magad a bőrödben, nem tetszel magadnak, fiatal vagy, változtatni szeretnél.

2022. jún. 9. 22:55
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Újabb gyagyás.
2022. jún. 9. 23:08
 8/17 anonim ***** válasza:
4%
kor,nem?
2022. jún. 9. 23:47
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

Szívem, lány vagy. A lányoknak tudod, miből áll a formás cici meg a kerek popsi? Segítek: zsírszövetből. A testzsírszázalék éppen emiatt a nőknél magasabb KELL legyen, mint a férfiaknál, ezt a kalkulátorod is meg kéne, hogy mondja. Nőknél normális az a százalék, ami férfinél már nem.

Ha plöttyedt a vádlid meg a combod, akkor kezdj el edzeni a heti egy tánc mellé, az majd rendbehozza. Nem fogynod kell, maximum hurkásodni.

De szeretném megjegyezni: ha leül és nem húzza ki magát, MINDENKINEK hurkásodik a hasa. ÉS MINDENKIEK szétnyomódik a combja, ha leül, mert nyomja a szék, ez egyszerű fizika.

2022. jún. 10. 06:48
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Leírásod alapján nem fogynod kell, hanem izomzatot felszedned, ugyanis az ad a testnek tartást, a topmodell-ek sem azért néznek ki úgy, mert soványak, hanem mert egy megfelelő izomzatot tartanak fent edzéssel és étrenddel, ami miatt tökéletes a tartásuk.
2022. jún. 10. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!