Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha lefogyok 80kg-ról 60-ra...

Ha lefogyok 80kg-ról 60-ra akkor utána kisebb lesz a a kalóriaigényem?

Figyelt kérdés
Szóval ez a kérdésem, miután lefogytam utána kevesebb kalória elég lesz,(mivel ugye elvileg kisebb test, kevesebb energiaszükséglet) beérem majd kevesebb étellel és kevesebbet is kell ennem ahhoz hogy ne legyek éhes?

2022. jún. 8. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Igen, pont ahogy leírtad

Én 85 kilósan 1700 kcalt ettem fogyáshoz, 2000 körül súlytartáshoz

Most 62 kiló vagyok, 1350 fogyáshog és 1650 súlytaftáshoz.

És az éhség stb ugyanaz. Tehát nem vagyok éhesebb most mint akkor.

2022. jún. 8. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Egyértelműen igen.
2022. jún. 8. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Nekem pl nem lett kisebb az igényem. Ugyanannyit eszem ( ugyanazokat az ételeket) súlytartáshoz, mint anno fogyáshoz és érzem, hogy szükségem is van rá.

Ha kevesebbet eszem nem lakom jól, hamarabb leszek éhes, nem is érzem jól magam stb, szóval az nekem nem pálya.

Az persze más kérdés, hogy többet is mozgok hozzá mint fogyás alatt. Így tartom a súlyomat.

2022. jún. 9. 01:41
 4/8 anonim válasza:
61%
Igen, kevesebbet kell majd enned, mint 80 kilósan, különben hízni fogsz. De ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet fogsz kívánni, vagy hamarabb jól fogsz lakni. En még csak -12 kg-nál tartok, de nagyin oda kell figyelnem, hogy mit és mennyit eszem, különben repülnek vissza a kilók. Simán tudnék többet enni, pedig január eleje óta csinálom. Most nyáron a súlytartás a cél, fogyni kb irreális. Szeptemberben megpróbálom újra kezdeni a fogyást. Még -9 kg-t szeretnék leadni, de -4 kg-t biztosan. Az utolsó 5 kb már csak hab lenne a tortán.
2022. jún. 9. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Az éhségérzet nem függ össze a kalóriaigénnyel. Ha így lenne, sokkal kevesebben híznának el.
2022. jún. 9. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül...

160kgosan alig alig bírtam legyűrni 2200kcalt, ugyanis az számomra rengeteg kaja volt, de ezt ajánlotta az edzöm... önfejűen csökke tettem a mennyiséget és 1800nál kezdtem el ténylegesen fogyni... ez 2017ben volt, ma 80kg-al könnyebb testtel, rendszeres sporttevékenység mellett, a szintentartó étrendem indokolja a 2500kcal-t.

2022. jún. 10. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:
És vajon hogy híztál meg, ha nem ettél?
2022. jún. 10. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy irodában dolgozom, otthon-auto-iroda... ennyit mozogtam 12even át...

De konkretan ennyit még nyaralni sem voltam soha...

Bevásárlást pedig anyukám intézte,

És de, jóval több kaloriát ettem, csakhogy fagyik, kekszek, kóla, stb formájában...

Egyik kedvenc nasim a kókuszos cartedor fagyi volt, úgy, hogy csokis zabkekszel kanalaztam... 2teljes zqcsu csokis zabkekszel kikanalaztam 1 1literes fagyit...

Ilyen akciókkal volt, hogy 5-7000kcal-t is be betoltam 1-1 nap.

Miután változtatni akartam az edzőm által tanátolt csirke-rizs zöldségköretből viszont nem ment le a 2200 kcal, sehogy nem tudtam magambatuszkolni... minőségi élelemből ahogy kezdtem megtanulni főzni magamra, rettenet lassan emésztettem q rostos ételeket, leterheltek teljesen, bőven elég volt az 1800is. Egészen 110kg ig, ott ugrott meg a mozgásvágyam és kezdett beindulni az anyagcserém akkor kellett emelnem a napi kcal bevitelen.

2022. jún. 10. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!