Heti 1 csalónap mennyire vágja haza a diétámat?
Nem is a diétád a baj, hanem az egészséged!
Mivel IR-es vagy egész életedben tartanod kell magadat. Ha ki vagy éhezve 1 hét után, akkor a diétád rosszul van beállítva.
Szerintem se csak a csalónap a gond, hanem a diétád is szar. Rosszul van beállítva valszeg a kalóriakeret és a CH is. Gondolom valami sablon 160gr CH mintaétrend, amit itthon nyomatnak.
Ha csak a csalónap a kérdés, akkor fogyás szempontjából valóban hazavágod mindazt, amit 6 nap alatt elértél. Ennyi erővel minden nap ehetnél súlyfenntartó kalóriát és akkor minden nap jól éreznéd magad. Aztán lehetne kéthetente 100zal csökkenteni a kalóriát, szépen fokozatosan rászokna a szervezeted a kevesebb kalóriabevitelhez, így mire elérsz a fogyasztó keretig 1-1,5 hónap után, nem jönnének falásrohamok.
En a fő szénhidrát forrásokat ami nem edesítésre szolgál, tehát jellemzően gabonaféléktől beszélek, kerekítem a szénhidrát tartalmát 70-re.
A fő fehérje forrásokat kerekítem 20-ra.
Zsíros húsokqt kerülöm, így olajokból, olajos magvakból viszem be a zsírt, így azzal könnyű számolni...
Tehát a fehérje és a szénhidrát alapján megterveztem q kedvenc kajáimat, azokat amikkrl amúgy "csalnék" és hónapok alatt finomítottam a recepteket...
Ma ott tartok, hogy sokkal jobb a saját sajtburgerem, pizzám, gyrostálam, dürümöm,
De még a saját fagyim is, mint a bolti... így aztan azokra mar szükségem sincs, max nagyon ritkán ha pl bulizok haverokkal, így a "csaló" kajáim is tökéletesen belekalkulálhatóak a diétámba...
Pl mostanában szombatonként 12 sajtburgert eszek 4 étkezésre elosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!