Bűntudatom van, mivel sokat ettem. Mit tegyek?
Sziasztok!
Naponta átlag 1000-1200 kalóriát szoktam bevinni, de ma nagyon nem figyeltem, hogy mit eszek.
Vacsorával együtt ma kb. 1600-1700 kalóriát fogyasztottam és nagyon frusztrál. Menstruációhoz közeledve alapból jobban kerekedek ilyenkor és borzasztóan rosszul érzem magam emiatt.
Valami tanács, bátorító szó? :)
16 L (159-160 cm/50-51 kg)
Ne legyen buntudatod, mert most ettel vegre normalisan. Egyreszt szamok alapjan nem kell fogynod, masreszt 1000-1200 kaloria egeszsegtelen ehezes. Tessek normalisan enni vegre es kezdj el sportolni, aztan csokolom.
Nem kell beleorulni a dietaba, eletmodot kell valtani inkabb.
Rendszeresen sportolok :)
A múlthetet és a mostanit egészségügyi okokból ki kell(ett) hagynom, de amúgy rendszeres a sport.
Igazságszerint csak a testzsírszázalékom sokallom és néha zavar a hasam, ha tükörbe nézek. De igyekszem!
Sok szexel lelehetne dolgozni.
(ebben tudnék segíteni)
Egyrészt már megetted, nincs mit tenni, simizd a pocid, örülj, hogy volt mit enned.
Másrészt még növésben vagy, kb 21 éves korodig, és utána is mindig változni fogsz. Nincs értelme ennyire követni, jegyzetelni, mérni magadat/ a kalóriát stb.
A lényeg, hogy próbáld ne túlenni magadat, kerüld az egészségtelen élelmiszereket, mozogj és ne stresszelj. Nem a kalóriaszámolgatástól leszel egészséges.
Menstruáció közeledtèvel, volt, hogy megettem vagy 3-4ezer kalóriát csak èdességekből. Na az durva volt😂😂
Alap szükségletem 1400kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!