Bűntudatom van, mivel sokat ettem. Mit tegyek?
Sziasztok!
Naponta átlag 1000-1200 kalóriát szoktam bevinni, de ma nagyon nem figyeltem, hogy mit eszek.
Vacsorával együtt ma kb. 1600-1700 kalóriát fogyasztottam és nagyon frusztrál. Menstruációhoz közeledve alapból jobban kerekedek ilyenkor és borzasztóan rosszul érzem magam emiatt.
Valami tanács, bátorító szó? :)
16 L (159-160 cm/50-51 kg)
De a kerdezo konkretan ehezteti magat, neki nem neha kell 1600 kaloriat bevinnie, hanem ugy mindig. Foleg ha sportol, talan meg tobbet is.
Ne biztassatok az ehezesre, meghogy neha belefer ez a hu de nagy csalonap... Nem, neki normalisan kene ennie, nem igy!
Nem kell aggódni, semmi anorexia vagy hasonló táplálkozási problémám nincs :) Minden nap jókat eszek, csupán egészségesen. Ma már sokkal jobban is éreztem magam.
Ha valakit érdekel, amit ma ettem:
reggelire: tojásmuffin, szalonna
napközben szendvics, müzliszelet,
ebédre sajtos-tejfölös tészta, utána pedig édesség :)
most pedig uzsira valami fehérjedús zöldséges dolgot dobok össze :)
Inkább hagyd abba, mert ártasz magadnak.
1000-1200 kalória alapvetően is kevés, de ha még sportolsz is halál kevés. Ezzel csak saját magadnak ártasz és észre se veszed :/ a sulyod pedig rendben van, nem kell lejjebb adni.
17-esnek:
ez most nem egy átlagos étkezésemnek felelt meg. amit úgy legnagyobb általánosságban megeszek:
reggelire szinte minden alkalommal gyümölcsből készült házi smoothiet eszek/iszok (attól függ, hogy hogy sikerült :D)
suliban joghurt, szendvics, müzlik mennek általában
ebéd a tipikus itthoni közös.
délután főzök magamnak valami magas fehérjetartalmú ételt :)
illetve a cukros nasi nekem is sokszor becsúszik az egészségesek mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!