Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy ennyi kalóriá...

Lehetséges, hogy ennyi kalóriát elégettem?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, 168cm és 81kg körül.

Lehetséges, hogy ennyi futással elégettem a képen látható kalóriát?

Nekem soknak tűnik.

Honor Band 4 órával futok.

[link]

2022. jún. 8. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Akár lehetséges. Akár.
2022. jún. 8. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Az okosorák, pláne az olcsóbb fajta mint a tiéd, elég pontatlanok. És ez a pontatlanság abban mutatkozik meg h túlbecsülik az elégetett kalóriát. Az sem mindegy h ez a 655 kalória az összes kalória vagy az aktív kalória. Ugye az aktív azt jelenti h kizárólag az adott mozgásformával mennyi kalóriát égettél. Az összesben pedig az is benne van amit futás nélkül is elégettél volna abban az időszakban. Te ugye 1 órát futottál, ha nem futsz csak ülsz vagy fekszel abban az 1 órában, akkor is elégettél volna kb. 50-100 kalóriát. Tehát ezt érdemes levonni ha azt akarod tudni h kizárólag a futással mennyit égettél és az óra nem írja külön h mennyi az összes meg az aktív.

Összeségében ez egy jó eredmény, pláne úgy h azért van bőven rajtad túlsúly. Csak így tovább!

2022. jún. 8. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Igazából nem csak az olcsó órák,hanem az összes eszköz csak bizonytalan, senki a világon nem fogja igazolni,hogy ez most 655 vagy 500 vagy 700 kalória volt amit elégettél . Mindenestre bárhogy nézzük kocogtál 1 órát, ami szuper . Számolj így ahogy az óra a kalóriákkal, aztán úgyis meglátod fogysz-e .
2022. jún. 9. 07:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Simán lehetséges, de hogy tudsz ezekkel az adataiddal ennyit és ilyen tempóban futni? :O Kicsit irigykedem. Elismerésem!
2022. jún. 9. 12:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!:)

Négyes: Igen, ezen én is csodálkozok még mindig:D

Tavaly szeptemberben kezdtem el futni a munkatársammal. Mindig megálltam, nem bírtam stb, de mostanra megszerettem és sikerült már 15km is futni bár az már nem esett jól.

Nem szoktunk gyorsan és közben még beszélgetünk is.

2022. jún. 9. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ügyes!

Szerintem kb 400 a reális.

2022. jún. 9. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!