Lehetséges, hogy ennyi kalóriát elégettem?
24 éves lány vagyok, 168cm és 81kg körül.
Lehetséges, hogy ennyi futással elégettem a képen látható kalóriát?
Nekem soknak tűnik.
Honor Band 4 órával futok.
Az okosorák, pláne az olcsóbb fajta mint a tiéd, elég pontatlanok. És ez a pontatlanság abban mutatkozik meg h túlbecsülik az elégetett kalóriát. Az sem mindegy h ez a 655 kalória az összes kalória vagy az aktív kalória. Ugye az aktív azt jelenti h kizárólag az adott mozgásformával mennyi kalóriát égettél. Az összesben pedig az is benne van amit futás nélkül is elégettél volna abban az időszakban. Te ugye 1 órát futottál, ha nem futsz csak ülsz vagy fekszel abban az 1 órában, akkor is elégettél volna kb. 50-100 kalóriát. Tehát ezt érdemes levonni ha azt akarod tudni h kizárólag a futással mennyit égettél és az óra nem írja külön h mennyi az összes meg az aktív.
Összeségében ez egy jó eredmény, pláne úgy h azért van bőven rajtad túlsúly. Csak így tovább!
Köszi mindenkinek!:)
Négyes: Igen, ezen én is csodálkozok még mindig:D
Tavaly szeptemberben kezdtem el futni a munkatársammal. Mindig megálltam, nem bírtam stb, de mostanra megszerettem és sikerült már 15km is futni bár az már nem esett jól.
Nem szoktunk gyorsan és közben még beszélgetünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!