Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az app azt irja h 11 kilometer...

Az app azt irja h 11 kilometert tettem meg biciklivel 49 perc alatt es elegettem 371 kaloriat ez igaz? 156 cm vagyok es 95 kilo. Valaszotokat megkoszonom.

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 05:14
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Biztos. Te tekertél (vagy nem) te tudod a súlyod és a magasságod. Te tudod rendesen megadtad e az appba az adatokat.

Am a 11km 49 perc alatt az ritka gyászos eredmény. Szal kb igaz hogy szart se dolgoztál le.

2017. aug. 1. 05:18
 2/9 anonim ***** válasza:
15%

Felesleges bringázni csak a súlyvesztés miatt.

Egyszerűen kevesebbet kell enni, mint amannyi szükséges a test üzemviteléhez.

Tehát a napi 2000kcal-os rezsiégetés helyett elegendő az 1600 kcal is...ez azt jelenti, ha nem csinálsz semmit, csak nézel ki a fejedből, akkor is fogysz pár dekát(éhezés nélkül)

Dekás digitális személymérleg, egy digitális konyhai mérleg, és letöltöd a kaloriabazis.hu appot...

a bringát akár el is dobhatod.

ha nem akarod a tested tönkretenni, akkor a leadandó negyven kilótól bizony négy év alatt szabadulsz meg.

Ha nagyon fiatal vagy, akkor vigyázni kell a fejlődő szervezet fokozott igényeire is.

még nem vagy cukorbeteg?

2017. aug. 1. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
ahogy irták, 11km 49 perc alatt, az nem valami nagy megeroltetes, bár ha most kezded az edzést, megbocsáthato. fokozatosan probálj gyorsabban tekerni
2017. aug. 1. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Ez az eredmény sokkal jobb lenne, ha 49 kmet tekertél volna le 11 perc alatt. Hidd el, a 267 km/h sebesség elérhető egy csepellel is.
2017. aug. 1. 09:29
 5/9 piriiiii ***** válasza:
Heh, 4-es.
2017. aug. 1. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ki az az app?
2017. aug. 1. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Ne nagyon halgass másokra e téren!

Mozogsz? Mozogsz!

Más egyáltalán ki se megy a szobájából,te meg mész bringázni!

11 kilométer az nem semmi. Tök mindegy hány perc alatt vitted azt végig.

Most néztem,meg hogy 371kcalt azt 33perc alatt le lehet vinni,de ez csak kb-ra van.

2017. aug. 1. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ez elég durva becslés, ami az appok adnak. Én pl. tegnap futottam 20 percet: app szerint 230 kcal, pulzusmérő óra szerint 300. Ez 30% eltérés, szóval nagy bizonytalansága van az ilyen számításoknak.

Amúgy meg nagyon jól teszed, hogy mozogsz. Egészségesebb és könnyebb így fogyni. A tempó meg majd alakul, megedződsz idővel. Meg az sem mindegy, hogy milyen bringa, milyen terep.

2017. aug. 1. 10:35
 9/9 szlory ***** válasza:
46%

Pulzus regisztrálása nélkül az egész elvadult képzelgés. Szerezz be legalább egy Lidlis pulzusmérő mellkaspántot és add be az "appba" legalább az átlagát. Úgy pontosabban mér kcal-t.

Azt tartsd szem előtt, hogy (kénytelen leszek durván általánosítani, ezt persze nem így illik, nem ennyiből) 120-as pulzus táján van az ún. anaerob mozgás, amivel zsírt tudsz elégetni - cirka 30-40 perccel azután, hogy elkezdted. Magyarul a 49 percet vidd fel 60-ra (de ne tovább, mint 75) és a pulzusod 120 felett legyen de kb. 150 alatt. És próbálj egyenletesen mozogni, tartani egy szintet. Ha ez mind megvan, segített. Sokat.

Ha végeztél, jó volna valami kémia, de ha mellőzni akarod, akkor zöldség-hús kombó, minimális szénhidráttal (legrosszabb esetben valami brutál egészséges kenyér - de a teljes kiőrlésű lisztből készült tészta vagy puffasztott rizs jobb), esetleg 1 kanál lenmag olajjal megáldva, ami szintén segít a zsírégetésben.

Nagy vonalakban ennyi fért ide.

2017. aug. 9. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!