Hogyan tudnék ennyi kalóriát elégetni? Hány kilométert és hany perc alatt kellene megtennem?
Figyelt kérdés
Ma próbálkoztam azzal hogy 76 perc alatt 9,2 kilométert kellett volna megtenném gyors sétával, de ez nekem nagyon gyors volt. Hogyan tudnám ezt megtenni kicsit lassabban és több kilométerrel? vagyis hány óra alatt tegyek meg mennyi kilométert?2017. jún. 19. 20:44
3/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, végülis csak a távolság számít, mert tegyük fel 12km-t lekocogni 1 óra és ez éget kb 500-600 kcalt. Ugyan ezt lesétálni 2 óra, de 2 óra sétával ugyanúgy elégetsz 500-600 kcalt kb. Szóval tartsd a távot max nem 76 perc alatt lesz meg, hanem 90. A többiek erre reagáltak:
Hogyan tudnám ezt megtenni kicsit lassabban és több kilométerrel?
Ez amit írtál kb 7km/h, mintha azt kérdezted volna, hogyan tudnál 5 km/hval megtenni 76p alatt 12kmt?
4/5 anonim válasza:
én gyors gyaloglassal megyek futópadon, 60 perc-600 kcal.tempó azert legyen,szerintem ha sétalgatsz az nem olyan.inkabb kevesebbet menj, de tempósabban.
5/5 anonim válasza:
Basszus, hát leírtad a választ. Menjél lassabban, de legyen nagyobb a távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!