Melyik a jobb? 10 perc alatt lefutni 1600m-t vagy 1 ora alatt 4 kilometert?
Heten egyik baratnommel egyetemen futottunk 1 orat megallasokkal 4,5 kilometert. Most hazajottem es hogy futok masik bnommel is. Kimentunk es o 5-10 perc alatt letolt 1500m-t es mentunk is. En meg ugye nem ehhez voltam szokva es inkabb lesetaltam a p*csba mert felhuztam magam.
Szerintetek hogy celszerubb futni?
Masik varosban barantommel ugy futottunk hoy egy adott pontog kocogtunk aztan utana egy sprintet nyomtunk majd megalltunk 1 percig. Leraztuk megunkat. Aztan futottunk megint kb 800m-t , aztan sprint es 1 perc pihi. Es ezt 1 oran keresztul
1 óra alatt 4 km-t az séta.
10 perc 1600 az nem épp sprint de azt már futásnak nevezik. Próbáld ezt fehozni először 15 majd 20 percre.
:DD
Ilyen hozzáállással persze hogy nem fogsz lefogyni.
Azt nem írtad hogy fogyni akarsz. Napi 5 perc alatt még be Sem melegszik az ember, az persze hogy nem ér semmit.
20 perc már jó valamira, persze ha van teljesítmény, de az idővel jön.
A napi 1 óra Sem rossz, ha az ember tényleg csinálja. Az Sem baj ha hegyre felmegy az ember eröltetett menetben. Mi pl. simán csak teljesÍtménytúráztunk rendszeresen, és nem panaszkodhattunk a kilókra.
A lényeg az hogy ha az ember napi 1 órát csinál valamit, akkor utána ne hűtő kirablása legyen a következő. Néha nekem is nehéz ezt megállni ezdés után.
Nekem nem nehez.
1 orat futottunk mi es nagyon jol is esett.
De ez hogy 10 perc alatt lehagyott es letolta....
Masik baratnommel meg tudtam is volna tobbet futni mert akkor jol esett meg egy ora utan is.. hiaba lassan futottam a 4kmt.De ez a mai....
Fogyni akarok.
49-rol hiztam fel 85re.
Baratnom ugyanakkor centiben mint en de o 56 kilo..
Ezert mehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!