Csak én gondolom úgy hogy pár perc mozgás is jobb, mintha abban a pár percben a tv előtt ülnék és zabálnék?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert mindenki azt mondja hogy legalább 30-40 percig tornázz,fuss vagy akármi.És ha valaki csak 5 percig mozog arra beszólnak.DE még mindig jobb pár perc mozgás,mintha abban az időben mozogna.2015. febr. 20. 10:18
1/8 anonim válasza:
Én is szoktam néha.Kiugrom az ágyból,csinálok pár fekvőtámaszt meg felülést.Párom már megszokta:)
2/8 anonim válasza:
persze sokkal jobb, már így is többet tettél magadért és az egészségedért, mintha a tv előtt ülnél. :)
3/8 anonim válasza:
csak 30-40 perc után lesz hatékony a mozgás, ha te naponta csinálsz 5 perces testgyakorlatot, akkor ahhoz hozzá fog szokni a szervezeted, és olyan lesz, mintha nem csinálnál semmit
4/8 Csiß válasza:
Így van.5-10 perces mozgásnál nem nyúl a zsírtartalékhoz a szervezet,mert még nem abból kell fedeznie az energiát.
5/8 anonim válasza:
Arról van szó, hogy eredményt akarnak elérni vele, ami pedig lehetetlen napi 5 perccel.
6/8 anonim válasza:
Ha csak annyit akarsz elerni hogy ne fulladj attol, ha kimesz a mosdoba, arra eleg. De ha fogyni akarsz es egeszsegesebben elni, akkor nem.
7/8 anonim válasza:
Nézőpont kérdése.Ha azt vesszük hogy már az hogy az ember néha nyújtózik egy jót mennyire jól tud esni akkor azt kell mondani h akár pár perc is jóleshet az embernek vagy mikor egész nap ül az ember és feláll, mászkál, kinyújtózik.Szóval ha így nézzük okozhat kellemes közérzetet akár kis mozgás is,de ha azt vesszük hogy a zsirégetés vagy fogyás mikor indul be akkor ennek a pár percnek nincs jelentősége.Fogyni,formálódni nem fog vele senki és mindegy h zabál e vagy sem ez nem oszt nem szoroz jelen esetben.
8/8 anonim válasza:
Annál jobb.
DE zsírégetésre és izomépítésre nem túl alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!