Ma testmozgással elégettem 1909 kcal-t, megettem 2000 kcal-t, ez sok így?
Ellipszisen 1200
Futópadon 300
Mellette 1 óra súlyzós edzes.1 óra lovaglás .
Túl nagy a kalóriadeficit, ebből izombontás lesz. Már ha jól számolod a mozgást, ezt ugye sosem lehet tudni.
Mi a lótúrótól lenne lelkifurdalásod kb. 1600-1800 kcal kalóriadeficit mellett??? Még enned kéne jópárszáz kcalt, kivéve, ha ez egy kivételes nap, akkor egye fene, ha neked így jó...
Mennyit voltál az ellipszisen, milyen fokozaton?
Ugyanez a kérdés a futópadhoz is.
Ezek a gépek sokszor jóval többet mutatnak, mint amennyit valóban elégetsz, 1200 kcal nagyon soknak tűnik egy edzéshez.
Ennek ellenére tuti nem sok amit megettél, már ha csak 30 percet is csináltál a 4 féle sportból, ami azt illeti még sok is ennyi mozgás egy napra.
Ellipszisen 1 és fél órát töltöttem voltak erőteljesebb részek és könnyebb részek
Futópadon 30 perc futas
Szia! Nem lehet,hogy véletlen az elipszis nem kalóriában,hanem KJ-ban mutatja az adatokat! ( Az én gépem pl ezt csinálja)
Az már egy sokkal elképzelhetőbb adat lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!