Szerintetek amit ma megettem pl az jó így, ha fogyni szeretnék?
Lány vagyok, ülőmunkát végzek, próbálok legalább heti 3x mozogni. 163/75
Ez volt a mai napom pl, kíváncsi vagyok, hogy jól csinálom e.
Reggeli: kávé, 2 tojásos rántotta, húsos sonkával amin nincs zsír, egy kis szelet rozsos kenyér (egy félkilós kenyérből szelet)
Tízórai: 1db pritaminpaprika, egy marék bébispenót
Ebéd: Vetrece, de csak a hús és gomba rész, kb 300g, plusz két tojásból rántotta hozzá, és a pirítva 2 kis szelet rozsos kenyér felkockázva
Uzsonna: 150g görög natúr joghurt, 3 db kivi,
Vacsi, 2 tojásos rántotta, kb 200g Vetrece mint ebédre, egy szellet piritós
iszom napi kb 2-3 liter vizet, vagy teát.
[link] eszerint a kalkulátor szerint olyan 1300 kcal körül kéne ennem, egy nap, hogy heti fél kilót fogyjak. mit gondoltok?
Nos, ebben a formában ez így nem jó
Reggeli: egy két friss répa
Tízórai: nyerssaláta (répa, retek, káposzta, paprika, uborka, paradicsom)
Ebéd: teljesen natúr csirkemell (fűszerezi lehet) vagy hal +sovány túró, joghurt, \ vagy ez helyett egy 3 tojásos rántotta (ne vidd túlzásba)
Uzsonna: egy kis marék olajos magvak (mogyoró, dió, mandula)
Vacsora: némi friss zöldség
Emellett ha bírja a szervezeted ( mindenképp nézz utána) Full Burn/ Thermo Storm étrendkiegészítő
Napi 2-3 liter víz
Napi rendszerességgel végzendő HIIT edzés
Én evvel tartósan kb heti 1, 1,5 kg-ot fogytam
Előző vagyok
Kerüld a szénhidrátot teljes mértékben, az édes dolgokat, és a gyümölcsöket is
A szépségért meg kell dolgozni
Egy két hét után már meg fogod szokni, és nem leszel éhes
Ez a 1700-1800 kalória soknak tűnik fogyáshoz, még a heti három mozgás mellett is, bár ugye nem tudom nálad ez mit takar, de abból indulok ki, hogy a legtöbb embernél fél óra lötyögést a futópadon, vagy 15-20 perc otthoni tornát...
Ha leírod, mit is mozogsz pontosan, amúgy mennyire vagy aktív, akkor többet tudunk mondani.
Ja és egyél több zöldséget, kevesebb kenyeret, na meg a tojásból - bár nagyon jó kaja az tény - is soknak tűnik nekem az a napi hat darab.
Ez így jól hangzik, de majd meglátod a fogyás ütemét.
1300 kcallal s a te számaiddal én nulla mozgással fogytam volna 1 kilót hetente (tudom, nagyjából mennyit ettem s milyen ütemben fogytam, ebből lehet extrapolálni), a te anyagcserédről s mozgásod intenzitásáról ugye mit sem tudhatok, de én első körben nem mennék ilyen brutálisan le, pláne edzés mellett nem.
Nyilván nem kell kihagynod a szénhidrátot, az nem akárkinek való. Én szeretem a ketogén diétát, de annyira nem, hogy azzal fogyjak végig. Van, aki pedig rosszul is lenne az erősebben szénhidrátszegény étrendeken. Sok lehetőség van, találd meg a neked jóleső, laktató, kellő tápanyagot adó étrendet. Anonymus Gamer elég koplalósat is írt, nem meglepő, hogy egészségtelen mértékben fogyott vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!