Szerintetek amit ma megettem pl az jó így, ha fogyni szeretnék?
Lány vagyok, ülőmunkát végzek, próbálok legalább heti 3x mozogni. 163/75
Ez volt a mai napom pl, kíváncsi vagyok, hogy jól csinálom e.
Reggeli: kávé, 2 tojásos rántotta, húsos sonkával amin nincs zsír, egy kis szelet rozsos kenyér (egy félkilós kenyérből szelet)
Tízórai: 1db pritaminpaprika, egy marék bébispenót
Ebéd: Vetrece, de csak a hús és gomba rész, kb 300g, plusz két tojásból rántotta hozzá, és a pirítva 2 kis szelet rozsos kenyér felkockázva
Uzsonna: 150g görög natúr joghurt, 3 db kivi,
Vacsi, 2 tojásos rántotta, kb 200g Vetrece mint ebédre, egy szellet piritós
iszom napi kb 2-3 liter vizet, vagy teát.
[link] eszerint a kalkulátor szerint olyan 1300 kcal körül kéne ennem, egy nap, hogy heti fél kilót fogyjak. mit gondoltok?
Reggeli: kávé, 2 tojásos rántotta, húsos sonkával amin nincs zsír, egy kis szelet rozsos kenyér (egy félkilós kenyérből szelet)
2 tojás 160 kcal
50 g sonka 200 kcal
50 g kenyér 130 kcal
Tízórai: 1db pritaminpaprika, egy marék bébispenót
kb 30 kcal
Ebéd: Vetrece, de csak a hús és gomba rész, kb 300g, plusz két tojásból rántotta hozzá, és a pirítva 2 kis szelet rozsos kenyér felkockázva
2 tojás 160 kcal
100 g kenyér 260 kcal
főtt kaja, ha csak a húst és a gombát számolom 2:1 arányban az is 350 kcal, a kaja többi elemétől tekintsünk el
Uzsonna: 150g görög natúr joghurt, 3 db kivi,
joghurt 120 kcal
kivi 100 kcal
Vacsi, 2 tojásos rántotta, kb 200g Vetrece mint ebédre, egy szellet piritós
2 tojás 160 kcal
50 g kenyér 130 kcal
200 g kajád legyen 230 kcal
ez így azért messze van az 1300tól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!