Annyira buntudatom van! Megettem kb 3100 kaloriat! Mit csinaljak? Ne egyek holnap?
Kevés az infó. Van, akinek ez OK. Lehet alkalmi, én anno 4000 kcalt ettem néha, de engem nem zavart, hosszútávon fogytam. Lehet, hogy direkt jó, mert máskor koplalsz, valamikor energia, tápanyag is kell...
Ha jól bírsz ilyen után egy böjtnapot, megcsinálhatod holnap, de nem értem, miért ez az extrémitás jut eszébe az embereknek. Ez egyetlen nap... Máskor jobban vigyázz. Holnap ehetsz szolidan, mozoghatsz többet, ha az megnyugtat, de ha éhes vagy, egyél, különösen, ha ma mondjuk alig ettél fehérjét, csak pl. benyomtál egy csomó csokit és sütit és kenyeret. Tápanyaghiányos nap után ne büntesd magad egy még tápanyaghiányosabbal.
De alig írtál valamit, nem tudok mit kezdeni egyetlen számmal.
Kor, nem, súly, magasság, cél?
Hogy néz ki egy átlagos napod(étrend és mozgás)?
Egyébként hamar egyensúlyba hozhatod, holnap tarts egy léböjtöt(víz és gyógytea), holnapután egy zöldség napot, utána folytathatod, de szolidan, ne zabálj.
ha egész napra 3000 az nem gáz.
ha egy kajára... felzabáltál egy tortát? mert rendes ételből képtelenség együltőre ennyit megenni, még 1 kg steak körettel sem ad annyit 😀
Elnezest, csak nagyon bepanikoltam. Cel: sulytartas
Kor:16
:nem:lany
Suly:58
Aktiviitas:0
Magassag:173
Egyebkent egesz napra 3100 kcal, ugy ettem, mint egy atlagos napon a fogyokuram elott
Minden normalisan ment estig, 1500 kaloriat terveztem enni, mert igy probalok sult tartani, de a barataim athivtak es pizzaztunk meg ittunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!