Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma testmozgással elégettem...

Ma testmozgással elégettem 1909 kcal-t, megettem 2000 kcal-t, ez sok így?

Figyelt kérdés
Nem szoktam 1500 nal többet enni. Most lelkiismeret furdalasom van. Fogyás a cél . 166 cm, 66 kg.

2018. ápr. 6. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem jól számolod, mert ez csak a sportolás kalóriaigénye volt, ezen felül van a testnek egy alap kalóriaigénye is, ha nem csinálsz semmit, akkor is égetsz napi 1500-2000 kalóriát, kortól, nemtől, testtömegtől függően.
2018. máj. 24. 07:36
 12/12 anonim válasza:
Ki tudod számolni mennyi kalóriát kéne bevinned a nemed, korod, testalkatod és a mozgás mennyisége alapján. A 2000 kalória csak egy városi legenda, az még egy 30-40 éves férfinak is sok. Vannak Play Áruházon kalóriaszámlálók. A legjobb szerintem a Yazio, csak meg kell keresned és be kell táplálnod, hogy mit és mennyit ettél reggelire, ebédre, vacsorára és nasinak, hogy mennyit ittál(fontos, hogy ez csak a víz legyen és ne írd be az üdítőket) és, hogy mit és mennyit sportoltál. Ezek alapján kiszámolja neked, hogy hány kalóriát ettél, mennyit égettél el és mennyi maradt még az ajánlottból. Fontos, hogy az elején helyesen töltsd ki a kérdőívet különben nem ér semmit.
2018. aug. 2. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!