Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg szükség van erre?

Tényleg szükség van erre?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Facebookon egyik csoportban olvasgattam hogy dietaznak az emberek, egészséges életmódra próbálják magukat szoktatni stb, és hogy ilyen étrend kiegészítőt olyan étrend kiegészítőt szednek, meg hogy későbbiekben fontos lesz ha most azonnal nem is kezded el a bogyók és porok szedését..

Na most azon gondolkoztam hogy ez tényleg ennyire fontos lenne? Ezek nélkül nem lehet fogyókúrát, életmódot váltani? Miért nem lehet?

Ki mit gondol erről?

2022. máj. 20. 11:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem, hogy szükségesek lennének. Nyilván a gyártók támogatják az olyan cikkeket, amiben leírják, hogy ezek nélkülözhetetlenek.

Én egyedül multivitamint szedek, tökéletesen megvagyok így is.

2022. máj. 20. 12:12
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Vicces, hogy az "egészséges" (nek) mondott életmódot nem tudják ezek nélkül elképzelni. Annyi igazság lehet benne, hogy mivel NEM egészséges, ahogy a többség elképzeli az "új" életét, ezért tényleg megvan a veszélye, hogy hiánytünete alakul ki - persze, a többség nem jut el idáig mert már sokkal hamarabb feladja.
2022. máj. 20. 12:16
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Nem fontos. Sőt! Nem tudod, mit eszel, de génmutáns szóját egészen biztos.

Messzire el kell dobni minden port, szir-szart.

2022. máj. 20. 13:46
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Léteznek olyan önsanyargató diéták (egyoldalú táplálkozás, léböjtök, stb), amik mellett szükség van rájuk. Az már kérdéses, hogy az ilyesminek az akaraterő növelésén túl van-e bármi haszna.

Ha változatosan eszel (nyers zöldségek és gyümölcsök, hüvelyesek, hús, és némi hal), és nem végzel fizikailag extrém megterhelő tevékenységet (élsport, testépítés pl), akkor táplálékiegészítők nélkül is megadod a szervezetednek amire szüksége van.

2022. máj. 20. 15:15
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Vega vagyok és még így sem szedtem semmilyen étrendkiegészítőt, 22 kilót fogytam. Semmi bajom.
2022. máj. 20. 15:53
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
etrend kiegeszito akkor ajanlott ha a megevett etelbol nem jut a szervezet eleg tapanyaghoz, vitaminhoz, asvanyi anyaghoz. pl veganoknak ajanlott a b12-t potolni, mert tisztan novenyi etrendbol nehez eleget bevinni.
2022. máj. 20. 17:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Hát elsősorban ugye fehérje porokra gondoltam akkor olyan hogy BCAA meg mindenféle "fogyi bogyi"-ra.
2022. máj. 20. 21:19
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Van akinek ez fontos. Én már életmódváltás előtt is szedtem pl hajvitamint.

A multivitamin és a kollagén jött hozzá pluszban mikor életmódváltásba, fogyásba kezdtem. A multivitamint csak támogatásképp szedem, a kollagén viszont nagyon sokat segített a bőrömnek a regenerálódásban, selymesebb a tapintása mióta szedem, és már nem száraz. Mióta szedem ezeket, még egy megfázásom se volt. 3 éve! Pedig előtte évente 6-7x kidőltem 2-3 hétre. ( Nagyon szarul voltam)

3 év alatt fogytam le, és azóta is szedem mindet, Nem tervezem abbahagyni.

Mindenki arra költ amire akar, ha attól biztonságosabbnak, jobbnak érzi az új életmódját.

2022. máj. 20. 22:05
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
Fehérjepor akkor kell ha izmot szeretnél növelni/megtartani és a kajádból nem tudod bevinni az előírt fehérje mennyiséget. Én is szedek de nem mindennap, nekem kb. 140 g fehérjét kell bevinnem naponta, na most ha ez megvan az elfogyasztott ételekből akkor nem iszok fehérjét, ha nincs meg akkor igen. Ha szimplán csak fogyni akarsz és nem fogsz súlyzós edzést végezni akkor semmi szükség a fehérje porra, ha nő vagy akkor sem.
2022. máj. 20. 22:31
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

Fogyi bogyók nem működnek. Bcaa az edzésteljesítményt fokozza, anélkül totál felesleges szedni. És nélküle is lehet edzeni.

Fehérjepor azoknak swgít akik nem tudnak elég fehérjét bevinni húsból, tojásból, túróból stb. De aki be tudja vinni annak felesleges

32 kilót fogytam 1.5 év alatt. Az első 25 kilónál semmit nwm szedt3m egy multivitaminon kívül. Utána kezdtem fehéjwporozni mert meguntam a fehérjedús kajákat. Illetve ízületi problémám lett, ezért szedek nemrég óta kollagént.

Talán ami az egyetlen és érdemes az valami ízületvédelem ha sokat nagy túlsúllyal mozog az ember

2022. máj. 20. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!