Leggyorsabban mennyi idő alatt lehet tíz, tizenöt kilót fogyni? Februárra mindenképpen szükség lenne rá
Eleve rosszul àllsz hozzà.
" Leggyorsabban" " februàrra mindenképpen" . A fogyàs nem egy időzíthető dolog. Rengeteg minden befolyàsolja, és nagyrészt egy lassú, időigényes dolog. Gondold àt, mert ez így nem fog hosszútàvon motivàlni. Ha lefogysz, utàna is tartani kell a tàplàlkozàst, mozgàst, különben visszahízol.
Mint mondtam, egyénfüggő, kinek mennyi idő. Nekem kb 4 hónap volt -15 kg, 7 hónap pedig 25. De ez én vagyok. Àltalàban minél kevesebb a felesleg, annàl lassabb. Nekem sok van.
Mennyiből kellene lefogynod?
Most pedig bunkó leszek: minek híztál meg?
Egyébként diéta és kemény torna. Felejtsd el a fehér lisztet és drasztikusan csökkentsd a cukorfogyasztást. Sok rost, sok folyadék és futás. Mondjuk kezdetnek napi 2-3 km, aztán fokozatosan 10-ig. Elegendő alvás, stresszmentesség,
akkor lehetne érdemben válaszolni a kérdésre, ha tudnánk ezeket:
- eddig mit tettél a fogyás érdekében (sorold fel nyugodtan, aztán hamar kiderül, hogy "csak így tovább" vagy valami ezek közül tök fölösleges, esetleg még mást is kéne csinálnod)
- mekkora súlyról szeretnél hova eljutni (máshogy kell hozzáállni pl 150kg -> 125kg és 75kg -> 50kg fogyáshoz)
nem feltétlenül kell személyi edző, mert az úgysem fog ott ülni mögötted, amikor mondjuk este 11-kor kifoasztanád a hűtőt. max abban segít, hogy az étkezéses megreformálása mellett milyen edzés gyakorlatok (és milyen gyakran) lennének ideálisak az épp aktuális fizikai állapotod alapján.
ezen információk nélkül itt a kommentelők simán elküldenének minden reggel 5km-t kocogni, miközben te mondjuk 180 kg vagy és ez fizikailag kivitelezhetetlen pillanatnyilag. szóval ha elég infót osztasz meg, akkor tudnak segíteni. ha nem eleget, akkor max általános jótanácsokat találsz, amiket a google találatok első oldalán amúgy is megtalálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!