A hízás milyen biológiai/kémiai folyamatok elvén működik, hogyhogy nem hízunk a sok zöldségtől?
A többi vércsoport is fontos a számomra. de nekik nem tudok tanácsokat adni, csak azt amit sztem minden vércsoportra igaz. pl. a mogyoró.
borzasztó volt h egy duci kolléganőnet macerálták h fogyjon le s az automatánál nem csokit vett, hanem migyorót s azt skandálta:
A mogyoró nem hízlal, a mogyoró nem hízlal.
Aztán hiába mondtam h bizony hízlal. Csak mert egy nyonirúlt diétás magazin azt írta h nem hízlal...hiába adtam be bármi más linket.
Krimi bazmeg, krimi :D mi van itt ma veletek, kiengedték hétvégére az idiótákat? :D
Egyetlen állításod támaszd alá bármilyen tudományos cikkel, kérlek! Csak egyet.
Bocs a helyesírásért.
Nem fogok már linkelni. Nincsenek már meg.Akiken segíteni akartam azok sem hitték el. A saját tapasztalataikra sem figyelnek.
Dietetikusnak tanúltam s ezeket mind tanúltuk. De úgyis csak abban hisznek az emberek amit a média praktál. Azok sem mutatnak stinte semmi tudományos méréseket.
Aki hiszi, aki nem...
De ugyebár legalább a haj s szépségápolós kapszuláknak bárki utánna nézhet. A dobozuk hátoldalán ott van ráírva. Tehát többször írtam h ennek legalább utanna tudtok nézni.
A többit az higyje aki akarja s valóban már lesz@rom az embereket s nem segítek.
Én nekem is olyanná kell vállnom, mint a hazúg média szerepes dietetikusoknak vagy fittneseseknek.
25# Az a helyzet hogy lesz@rom, hogy TE mit írkálsz ide meg hogy mit gondolsz.
Szerinted érdekel engem, hogy te itt tipródsz és igyekszel megcáfolni a saját tapasztalataimat?
Húzz inkább el innen a kötekedéseddel mert semmi keresnivalód itt nincs.
Ha jön aki érintett, akkor az konstruktív. Te nem vagy az.
Nem hiszed? Rendben. Lehet odébb állni.
De mit nem hiszek???
Hogy a tömegnövelő nem azt jelenti, amit gondolsz? Hát ez tény bszki, szerinted kokszot tesznek a hajvitaminba? Sírok rajtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!