Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hízás milyen biológiai/kémia...

A hízás milyen biológiai/kémiai folyamatok elvén működik, hogyhogy nem hízunk a sok zöldségtől?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje, hogy ne járjon annyira a csokin meg édességeken az eszem, és ne nassoljak állandóan, elkezdtem a főétkezésekek között a hülye zöldségeket enni. És olyan furcsa nekem valami, amit nem értek. 1-2 tábla csoki térfogatra kimondottan kicsi, nem tölti meg a gyomrot, nem lesz utána az a hú de telezabáltam magam érzés. Ha viszont megeszek annyi nyers zöldségfélét, hogy utána már ne kívánjak egy tábla csokit, az után minden bajom van, tiszta dagi érzetem van, úgy érzem tele vagyok, kidurranok, nehéz tőle a gyomrom, ráállok a mérlegre és jóval többet mutat, mint a csoki után (tudom, nyilván az ezkezes után mért adat nem mérvadó, mert akkor tényleg csak az étel térfogata alapján látjuk a számot a kijelzőn). És azért ez nem ilyen ipari mennyiségű zöldség, hanem mondjuk egy fél paprika, fél répa, pár karika jégcsapretek és kígyóuborka, meg egy szál szárzeller. És olyan rossz érzés, hogy szeretnék fogyni, de ezek után a szörnyű zöldségek után mindig úgy érzem, hogy teli vagyok, nehéz vagyok, rossz érzés. Mindig mindenki ajnározza itt a zöldségeket, hogy lehet enni egy vagonnal, meg egész nap el lehet rágcsálni az alacsony kalóriatatattalmúakat, pl.uborka, közben meg ha egész nap ezeket a xarokat enném, akkor egész nap érezhetném ezt a tele vagyok érzést, az egészséges életmód meg nem erről kéne hogy szóljon nem?
2022. máj. 11. 07:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

A többi vércsoport is fontos a számomra. de nekik nem tudok tanácsokat adni, csak azt amit sztem minden vércsoportra igaz. pl. a mogyoró.

borzasztó volt h egy duci kolléganőnet macerálták h fogyjon le s az automatánál nem csokit vett, hanem migyorót s azt skandálta:

A mogyoró nem hízlal, a mogyoró nem hízlal.

Aztán hiába mondtam h bizony hízlal. Csak mert egy nyonirúlt diétás magazin azt írta h nem hízlal...hiába adtam be bármi más linket.

2022. máj. 15. 18:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok, nem akarok beavatkozni a vitába, és tudom, hogy le leszek pontozva, de nem bírom... a hizlal rövid 'i'. Bocsi. :'D
2022. máj. 15. 18:38
 23/30 anonim ***** válasza:
91%

Krimi bazmeg, krimi :D mi van itt ma veletek, kiengedték hétvégére az idiótákat? :D

Egyetlen állításod támaszd alá bármilyen tudományos cikkel, kérlek! Csak egyet.

2022. máj. 15. 18:38
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Bocs a helyesírásért.

Nem fogok már linkelni. Nincsenek már meg.Akiken segíteni akartam azok sem hitték el. A saját tapasztalataikra sem figyelnek.

Dietetikusnak tanúltam s ezeket mind tanúltuk. De úgyis csak abban hisznek az emberek amit a média praktál. Azok sem mutatnak stinte semmi tudományos méréseket.

Aki hiszi, aki nem...

De ugyebár legalább a haj s szépségápolós kapszuláknak bárki utánna nézhet. A dobozuk hátoldalán ott van ráírva. Tehát többször írtam h ennek legalább utanna tudtok nézni.

A többit az higyje aki akarja s valóban már lesz@rom az embereket s nem segítek.

Én nekem is olyanná kell vállnom, mint a hazúg média szerepes dietetikusoknak vagy fittneseseknek.

2022. máj. 15. 18:45
 25/30 anonim ***** válasza:
95%
a vercsoport dietarol mar reg bebizonyitottak hogy baromsag es semmilyen tudomanyos alapja nincs
2022. máj. 15. 18:45
 26/30 anonim ***** válasza:
82%
A kapszulákban a tömegnövelő a tabletták tömegét növeli, te idióta :D
2022. máj. 15. 18:52
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

25# Az a helyzet hogy lesz@rom, hogy TE mit írkálsz ide meg hogy mit gondolsz.

Szerinted érdekel engem, hogy te itt tipródsz és igyekszel megcáfolni a saját tapasztalataimat?

Húzz inkább el innen a kötekedéseddel mert semmi keresnivalód itt nincs.

Ha jön aki érintett, akkor az konstruktív. Te nem vagy az.

Nem hiszed? Rendben. Lehet odébb állni.

2022. máj. 15. 18:54
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

De mit nem hiszek???

Hogy a tömegnövelő nem azt jelenti, amit gondolsz? Hát ez tény bszki, szerinted kokszot tesznek a hajvitaminba? Sírok rajtad :D

2022. máj. 15. 18:56
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
28# Ennél nagyobb örömed ne is legyen! 😜👍
2022. máj. 15. 19:23
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy dologban van igazad, a mogyoró tényleg nem szerencsés egy diétában, de nem azért, mert a mogyoró hízlal, hanem mert pikkpakk megeszik az ember egy zacskóval, amiben 600kalória van, ami nekem amúgy egy normális ebéd adagja.
2022. máj. 15. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!