A hízás milyen biológiai/kémiai folyamatok elvén működik, hogyhogy nem hízunk a sok zöldségtől?
nem vagyok hájas, lefogytam 22 kilót, ezért is akadtam fenn a sok fszságon amit képes voltál leírni. De részletesen:
1.A zöldségevő állatokat vegákhoz hasonlítani idiótaság netovábbja.
2. Ismertél egy vega embert, aki korán meghalt, ebből vonsz le következtetést, ami szintén baromság.
3. a sima tejcsoki meg a töltött kalóriában kb ugyanaz, mellesleg semmi nem fogyaszt vagy hízlal, ez végig megjelenik a szövegedben, ami hülyeség.
4. a vércsoport és az étrend kapcsolata áltudományos idiótaság.
5. alma megköti a zsírt. (????) nem is tudok mit mondani erre ...
6. a kókuszolajas hajkapszula hízlal (???)
7. mi a ráktól fogyasztana a citromos víz???
8. Májkrémes kenyér mint diétás kaja?
9. Szerinted a joghurtok hízlalnak. Azt, hogy ezt miből gondolod, azon kívül, hogy most rántottad a semmiből mint vélemény...?
10. A csoki nem hízlal de a mogyoró az nagyon :D Hát igyál mellé citromos vizet, az meg nagyon fogyaszt, egálban vagy :D
8# Te szimplán gonosz vagy és ráadásul ostoba. Kár lenne beléd minden szó.
Azt hiszel amit akarsz.
9-es tökéletesen levezette a nullás (0 vércsoport) vércsoportra vonatkozó IDEÁLIS táplálkozást!
Pontosan ahogyan írta.
amiket írtam az mind igaz.
alma megköti a zsírt.
a kókusz olaj és a kókusz hízlal és igen a haj és egyéb úgynevezett széps3gkapszulál is tartalmaznak kókuszolajat s pofátlanúl az is oda van írva a dobozukra h tömegnövelőt tartalmaz. nézd meg a dm, rossmann, müller és még a gyófyszertárban kaphazó termékeket.
a citrusfélékben sok a természetes sav és koleszterin csökkentő. a rossz koleszterin miatt alakúl ki ha jól tudom a kötöttebb zsír és az erekben letapadó dolgok stb.
A mogyoró borzasztóan hízlal, hiszen régebben a sportolóknak fejlesztettek ki olyan termékeket h legyen több energiájuk. de mivel vannak allergiások s jobban észre vették h a túlzott mogyoró lehet h energiát ad, de nagyon hízlal.
a joghúrt az tapasztalat.akármilyet ettem, felszedtem 1-2 kg.-ot.
de úgyis a hazúg médiának hisznek. nem csoda h olyan sok sajnos az elhízott. engem nem zavar ha valaki pufi, duci, kövér vagy borzalmasan elhízott. de viszont az adotz személy rosszúl érezheti magát és több ember bántja az miatt h nem tud lefogyni.
a májkrémben sok a B vitamin. a B vitamin sokkal fontodabb a fogyáshoz készülőknek. mivel lassan kell hozzá szokni az új étrendre, ezért sokan idegesek s ingerlékenyek lesznek. a B vitamin segíthet. Nekem egy B vitaminos termék sem vált be és ez az egyik legtermészetedebb B vitamin forrás, ahogy a sült , resztelt vagy rántott máj. de reggelire bevinni a legjobb, ami májkrémes kenyér formájában a legjobb.
de aki nem akar reggelizni, mert sokkal többet szeretne fogyni vagy csak sokkal savasabb, annak ajánlom az egy csésze őrölt lennmahot kis fortó vízzel leönteni. kicsit várni kell h jobb állaga legyen s lassan kiskanállal elfogyasztani.
segít a savas gyomron még a refluxosoknak is. este is jó. kicsivel többet is lehet enni, aki nagyon éhes. nem hízlal és kellemes érzetet ad, teljesen ebédig.
18 # ignorálni a szkeptikusok!
Én is nullás vagyok, ezért örültem annak amit írtál.
Nálam több évtized tapasztalata van konkrétan.
Nullások fogjunk össze! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!