Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hízás milyen biológiai/kémia...

A hízás milyen biológiai/kémiai folyamatok elvén működik, hogyhogy nem hízunk a sok zöldségtől?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje, hogy ne járjon annyira a csokin meg édességeken az eszem, és ne nassoljak állandóan, elkezdtem a főétkezésekek között a hülye zöldségeket enni. És olyan furcsa nekem valami, amit nem értek. 1-2 tábla csoki térfogatra kimondottan kicsi, nem tölti meg a gyomrot, nem lesz utána az a hú de telezabáltam magam érzés. Ha viszont megeszek annyi nyers zöldségfélét, hogy utána már ne kívánjak egy tábla csokit, az után minden bajom van, tiszta dagi érzetem van, úgy érzem tele vagyok, kidurranok, nehéz tőle a gyomrom, ráállok a mérlegre és jóval többet mutat, mint a csoki után (tudom, nyilván az ezkezes után mért adat nem mérvadó, mert akkor tényleg csak az étel térfogata alapján látjuk a számot a kijelzőn). És azért ez nem ilyen ipari mennyiségű zöldség, hanem mondjuk egy fél paprika, fél répa, pár karika jégcsapretek és kígyóuborka, meg egy szál szárzeller. És olyan rossz érzés, hogy szeretnék fogyni, de ezek után a szörnyű zöldségek után mindig úgy érzem, hogy teli vagyok, nehéz vagyok, rossz érzés. Mindig mindenki ajnározza itt a zöldségeket, hogy lehet enni egy vagonnal, meg egész nap el lehet rágcsálni az alacsony kalóriatatattalmúakat, pl.uborka, közben meg ha egész nap ezeket a xarokat enném, akkor egész nap érezhetném ezt a tele vagyok érzést, az egészséges életmód meg nem erről kéne hogy szóljon nem?
2022. máj. 11. 07:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, ennyi baromságot idehányni, 9es...
2022. máj. 15. 14:30
 12/30 anonim ***** válasza:
13%
ja bocs h segíteni próbálok. többé nem fogok s hagyom h csak nyavajogjanak a hájasok!!!!
2022. máj. 15. 15:15
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok hájas, lefogytam 22 kilót, ezért is akadtam fenn a sok fszságon amit képes voltál leírni. De részletesen:

1.A zöldségevő állatokat vegákhoz hasonlítani idiótaság netovábbja.

2. Ismertél egy vega embert, aki korán meghalt, ebből vonsz le következtetést, ami szintén baromság.

3. a sima tejcsoki meg a töltött kalóriában kb ugyanaz, mellesleg semmi nem fogyaszt vagy hízlal, ez végig megjelenik a szövegedben, ami hülyeség.

4. a vércsoport és az étrend kapcsolata áltudományos idiótaság.

5. alma megköti a zsírt. (????) nem is tudok mit mondani erre ...

6. a kókuszolajas hajkapszula hízlal (???)

7. mi a ráktól fogyasztana a citromos víz???

8. Májkrémes kenyér mint diétás kaja?

9. Szerinted a joghurtok hízlalnak. Azt, hogy ezt miből gondolod, azon kívül, hogy most rántottad a semmiből mint vélemény...?

10. A csoki nem hízlal de a mogyoró az nagyon :D Hát igyál mellé citromos vizet, az meg nagyon fogyaszt, egálban vagy :D

2022. máj. 15. 15:46
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

8# Te szimplán gonosz vagy és ráadásul ostoba. Kár lenne beléd minden szó.

Azt hiszel amit akarsz.

2022. máj. 15. 17:32
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

9-es tökéletesen levezette a nullás (0 vércsoport) vércsoportra vonatkozó IDEÁLIS táplálkozást!

Pontosan ahogyan írta.

2022. máj. 15. 17:35
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

amiket írtam az mind igaz.

alma megköti a zsírt.

a kókusz olaj és a kókusz hízlal és igen a haj és egyéb úgynevezett széps3gkapszulál is tartalmaznak kókuszolajat s pofátlanúl az is oda van írva a dobozukra h tömegnövelőt tartalmaz. nézd meg a dm, rossmann, müller és még a gyófyszertárban kaphazó termékeket.

a citrusfélékben sok a természetes sav és koleszterin csökkentő. a rossz koleszterin miatt alakúl ki ha jól tudom a kötöttebb zsír és az erekben letapadó dolgok stb.

A mogyoró borzasztóan hízlal, hiszen régebben a sportolóknak fejlesztettek ki olyan termékeket h legyen több energiájuk. de mivel vannak allergiások s jobban észre vették h a túlzott mogyoró lehet h energiát ad, de nagyon hízlal.

a joghúrt az tapasztalat.akármilyet ettem, felszedtem 1-2 kg.-ot.

de úgyis a hazúg médiának hisznek. nem csoda h olyan sok sajnos az elhízott. engem nem zavar ha valaki pufi, duci, kövér vagy borzalmasan elhízott. de viszont az adotz személy rosszúl érezheti magát és több ember bántja az miatt h nem tud lefogyni.

2022. máj. 15. 17:54
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

a májkrémben sok a B vitamin. a B vitamin sokkal fontodabb a fogyáshoz készülőknek. mivel lassan kell hozzá szokni az új étrendre, ezért sokan idegesek s ingerlékenyek lesznek. a B vitamin segíthet. Nekem egy B vitaminos termék sem vált be és ez az egyik legtermészetedebb B vitamin forrás, ahogy a sült , resztelt vagy rántott máj. de reggelire bevinni a legjobb, ami májkrémes kenyér formájában a legjobb.

de aki nem akar reggelizni, mert sokkal többet szeretne fogyni vagy csak sokkal savasabb, annak ajánlom az egy csésze őrölt lennmahot kis fortó vízzel leönteni. kicsit várni kell h jobb állaga legyen s lassan kiskanállal elfogyasztani.

segít a savas gyomron még a refluxosoknak is. este is jó. kicsivel többet is lehet enni, aki nagyon éhes. nem hízlal és kellemes érzetet ad, teljesen ebédig.

2022. máj. 15. 17:59
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
de valóban ne. kellene annyit segítenem másoknak. úgyis mindenki hálátlan, negatív dög!
2022. máj. 15. 18:02
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

18 # ignorálni a szkeptikusok!

Én is nullás vagyok, ezért örültem annak amit írtál.

Nálam több évtized tapasztalata van konkrétan.

Nullások fogjunk össze! 😀

2022. máj. 15. 18:21
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
ignorálni a szkeptikusoKAT
2022. máj. 15. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!