Kcal-t, makrót számolok, nem eszek többet, mint korábban, és hízok. Mi lehet az ok?
Érdemes kivizsgáltatni, vagy csökkentsem a bevitelt, azt lesz valami?
33/N/165/66-67 kg
62 voltam 1 éve kb.
1600-ra gondoltam (amúgy is az volt becélozva, csak rájöttem, hogy nem bírom tartani, de ha muszáj, muszáj.)
Remélem, a mozgás is segít majd (ezt a hónapot kell kibírnom, júnistól szabad vagyok.)
"És egy hormonlabor+ inzulinszint mérés se ártana, lehet hogy anyagcsere problémad van."
Azt is megejtem a nyáron, mert a rákszűrést meg a szemészetet leszámítva 3 éve nem látott doki...
Teljesen Felesleges az 1600 is ha nem tudod tartani mert éhes vagy mellette. Fel fogod adni, mert éhezni szar, élhetetlen egy életen át. Ha fogysz is valamit, vissza fogod szedni. ( Akár többet is, mint ami lement.) A többit amit írtam miért nem fogadod meg? Több mozgás mellett pl a tàpanyag arányok változtatása. Nem bonyolult.
A 48kg pedig irreális , beteges célkitűzés. Minimum 55kg lenne az ideális. De az se baj ha kicsit több. Egy 8-10 kgt bőven elég lenne lassan leadni.
Nem is így gondoltam én se, de addig, amíg a fogyás be nem indul, ha be tud egyáltalán, valamennyire csökkenteni kell.
Csináltam, èveken át működött, és elvoltam vele, nem ettem cukrot, fehérlisztet, olajat, max vendégségben. Csak akkor jött vissza, mikor terhes lettem a második gyerekkel.
Utána 64-ig tudtam lemenni, mikor jött a harmadik baba.
Utána le tudtam fogyni,59-60 lenne nekem az ideális (voltam 54, mikor pszichés alapon kialakult evészavar, de azt már irreális célnak gondolnám.)
Csak ami 3 éve ment simán, most sokkal nehezebbnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!