Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalória deficitbe vagyok, ez...

Kalória deficitbe vagyok, ez mára sok lenne?

Figyelt kérdés

Reggelre ettem csokis-epres zabkását és 6db epret, és egy sor (3 kocka) tesco tejes csokit (epres filling)

Ebédre natúr húst fogok enni gombával illetve zöldségkörettel

Vacsira pedig egy virlis párna a tescoból (ha minden igaz így hívják)

+ megettem egy chupa chups epres nyalókát

Kb mennyi kcal mindez?

És nem kell mondani, hogy nem valami healthy stb. mert én jó magam is tudom, lényeg nekem jelenleg a mérték.

Ez mennyi lenne így?

2022. ápr. 24. 09:50
 1/8 A kérdező kommentje:
A csokis-epres zabkása az a vegán fajta (Cerbona márka)
2022. ápr. 24. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és ki maradt a kávé kb. 100ml AdeZ mandulatejjel
2022. ápr. 24. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezeket mind le kellett volna mérned és beírni kalóriabázisba. Akkor kaptál volna egy megközelítőleg pontos számot. De adatok nélkül mi honnan tudjuk, hogy hány gramm volt a gomba, vagy a pékáru?

Holnap kezdd el lemérni amit megeszel és vezesd fel a kalóriabázis nevű alkalmazásba.

2022. ápr. 24. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Az esti virslis párna már van egy 350 kalória tippre. A zabkása van 180, az eper az nyilván attól függ, hogy mekkora szemek voltak, de 100 grammban van kb. 32 kcal, szóval nem sokat tesz az hozzá. Meg írtad, hogy tescos csokit ettél. Én őszintén nem tudom, hogy most a tescos csokin mit értesz, de pl. Milka epres csokinál ez már kb. 110 kalóriát jelent.

Szóval ez kb. 670 kalória eddig, pluszban az ebéd, meg a nyalóka. De amúgy ezt nem értem. Ha te ilyen jól tudod, hogy mikor mit fogsz enni, akkor miért nem méred le? Meg most konkrétan leírtad a zabkását, a virslis párnát, meg a mandulatejet, amin konkrétan rajta van a kalóriatartalom a csomagoláson. (a virslis párnának meg fent van a neten) Nekünk miért könnyebb összeszámolni? De amúgy ez valószínűleg a nap végére így is kevés kalória lesz, szóval nem írtál súlyt meg magasságot, de igazából attól függetlenül valószínűleg ez mindenhogy kevés lesz, ha csak ebédre nem eszel extra adagot.

2022. ápr. 24. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Virslis párna 300-400 kcal.

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék, összeszedtem neked, adogasd szépen össze. Legközelebb pedig egyrészt mérd meg a kaját, ha már kalóriaszámolgatásra adtad a fejed, másrészt használd a nyomorult google keresőt. Azért van. Minden információt is kiad, ami ilyesmihez kell.

A mértékkel meg nem sokra mész egyébként, ha legalább nem közelít az egészségeshez, mert az indokolatlanul sok cukor, a túl kevés fehérje, a vitamin és ásványi anyag hiány okoz olyan anyagcsere gondot, hogy nem fogysz le. De legalább erőtlen is leszel, plusz falási rohamokkal. Nem kell 100%-osan egészségesen élni, de ha nem akarsz a későbbiekben vagyonokat költeni gyógyszerekre, és az életedért diétázni, akkor érdemes legalább fél szemmel figyelni.

És igen, ez most a nem kért fejmosás volt, ha már annyi eszed sincs, hogy keresőt használj, ha már direkt baromságot csinálsz, hanem hirdeted.

2022. ápr. 24. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem vagyok hajlandó neked összeszámolni. Nem azért, mert neked kellene, hogy fontos legyen, hanem mert ha annyi energiát nem teszel bele, hogy ne egyél szarokat, akkor nekem minek kellene keresztül szalmát tennem a te fogyásodért? Csoki reggelire? Tömény cukor nasinak just for fun? Ez vicc kategória, meg se érdemli a számolást. Aki ilyeneket vezet fel a kalóriabázisba, az inkább írja ki a homlokára, hogy "dagadt akarok maradni".
2022. ápr. 24. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez koplalás. Röviden.
2022. ápr. 24. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem vágom, hogy ha egész nap szemetet eszel, meg cukrot zsírral, akkor minek a méregdrága Adez mandulatej a kávédba? Ennyi erővel már menjen a jó kis zsíros tehéntej, legalább megspóroltál egy halom pénzt.
2022. ápr. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!