A kérdező szavazást indított:
Igen, most pár napra szüneteltetem a diétám.
Nem, most is tartom a diétámat.
29 szavazat
1/23 anonim válasza:
Igen, feltétlen eljárunk ilyenkor lopni.
2/23 anonim válasza:
1-es, hehe, én is erre gondoltam, hogy betörök esetleg :)
Tényleg furcsa, hogy valaki a 21. században még bűnözésről beszél evéssel kapcsolatban. Mondjuk hacsak nem 60 feletti a kérdező.
3/23 anonim válasza:
Én a kalóriakeretem most is igyekszem tartani de most a húsvéti kaják mennek nálunk is.
4/23 anonim válasza:
Igen en is mar 3kg feljött 103vagyok
5/23 anonim válasza:
Nem, nem járunk el. Munkaszüneti napok vannak :)
Majd kedden.
6/23 anonim válasza:
Elengedtem ezt a négy napot. Annyit lehetetlen enni, hogy vesszen az eddigi fogyásom. Ha jön is 1-2 kg majd megy is. Keddtől folytatom.
Szerintem lelkileg jót tesz egy kis lazítás.
7/23 anonim válasza:
Nem. Én életmódot váltottam több mint 3 éve, kerülöm a régi rossz szokásaimat. többek közt azt is hogy ünnnepek címszóval össze-vissza egyek. Nem ezért küzdöttem évekig a fogyásért, hogy visszaessek pár nap miatt.
8/23 anonim válasza:
182 magas és 55 kg vagyok.
Ehetek akármennyit soha nem voltam ennél nehezebb 😔
9/23 anonim válasza:
9. Jól esik dicsekedni egy olyan kategóriában ahol fogyásért küzdő emberek vannak?
10/23 anonim válasza:
Ha ez dicsekvés kedves utolsó, akkor csak sajnálni tudlak. Hidd el soványnak lenni épp annyira rosz mint kövérnek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!