Csak zöldség és gyümölccsel fogyott?
Egyik barátnőm 5 hónapja nagyon duci volt,(karantén alatt zabált és semmi mozgás) és elkezdett csak gyümölcsöt és zöldséget enni minden formaban, semmi mást. Talán még hunusz a zöflségekhez néha. És heti 5x edzeni.
Most konkrétan annyira jó alakja van,vékony és a bőre is nagyon szép (pattanásos volt előtte)
Szerintetek ez egészséges? Nem tűnik gyengének,hanem teljesen egészségesnek és nagyon fitt.
Én is híztam és nem tudom leadni,gondoltam kipróbálom ezt.
19L
4-5 kilót fogyott wgy hónap alatt kb.
Igazából a bőröm is nagyon pattanásos,azért is gondoltam hogy én is kipróbálom.
Tényleg nagy rajta a változás,mintha egy másik ember lenne.
Elképzelhető, hogy így fogyott, de nem követendő példa. Ez így nagyon egyoldalú és egy idő után baromi unalmas, esélyes hogy ő sem fogja ezt idővel másképp érezni és feladja, akkor pedig visszahízik.
Hiányolom a zöldségek mellől a húsokat, tojást, olajos magvakat , tejtermékeket. Az én étrendem pl ezekre épül, és gyümölcsöt pl egyáltalán nem eszem. Lefogytam így is, és legalább nem unom 3 év után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!