Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 110 kilósan nőként mit lehet...

110 kilósan nőként mit lehet sportolni?

Figyelt kérdés
Nagyon hamar feladom a mozgást, sétálni szoktam, de azt is csak max ilyen 5km/h sebességgel, igaz talán idővel tudom növelni. Nagyjából 5-6 kilométereket teszek meg, lehet hogy ez valameddig elég, de azért mozognék mást is, csak fogalmam sincs mit érdemes ekkora súllyal.
2022. ápr. 6. 23:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%
#10 jó vicc, a kérdező pont hogy nagyon nem elenyésző mennyiségű kalóriát éget ezzel a súllyal. Majd ha 60 kiló lesz, akkor lesz az égetés elenyésző, most ha lép kettőt, már azzal éget kalóriát, kicsit sarkított példa nyilván. Mielőtt ostobaságokat írsz, gondolkozz már egy kicsit.
2022. ápr. 10. 10:49
 22/24 anonim ***** válasza:
83%

Ja, lép kettőt és szakad le róla a súly, nyilván.

Mégis, szerinted mennyit éget egy óra lassú sétával? Ehet helyette egy kalóriaszegény uzsonnát, max annyit. Szerinted ez a 250 kalória számít a fogyásban vagy esetleg a taplálkozás fontosabb?

Neked kéne gondolkodnod, mert nagyon el vagy tévedve.

2022. ápr. 10. 11:16
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Írtam, hogy nyilván sarkított a példa. De azért remélem csak viccelődsz és te is tudod, hogy minél nagyobb testtömeget kell mozgatnia az embernek, annál több kalóriát használ fel ugyanazzal a tevékenységgel. A lassú séta nem testmozgás, gyaloglásról beszélünk. Én a magam 60 kilójával tényleg annyit égetek egy óra sétával, hogy azt kár számolni. Na de 110 kilóval azért már nagyon is érdemes számolni. Pontosan ahogy írod, 250 kalória nagyon is számít a fogyásban, ez a napi deficitnek több mint a fele, és akkor még tényleg csak sétált egyet a kérdező.
2022. ápr. 10. 11:42
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Just dance. Ugyanúgy 110kgról indultam február végén. Ma már 100.2 vagyok szóval hajrá!
2022. ápr. 13. 21:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!