Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Otthoni tornával és diétával...

Otthoni tornával és diétával lehet fogyni jelentősebb súlyból is?

Figyelt kérdés
30 kg-ot akarok leadni, nyáron bicikliznék, otthon tornáznék és az étrendre figyelnék
2022. ápr. 1. 15:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem nyàrig! Nyàrig max 10 kg menne le szerintem. Év végéig akarom elérni a 30 kg-ot, 69 kg-ra akarok fogyni 99 kg-rol.

Persze június körül gondoltam h elkezdek kondiba is járni mellette biciklizni! Addig meg a diéta mellett itthon tornáznék

2022. ápr. 1. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:

eddig 32 kilót adtam le és a tapasztalataim azt mutatják, hogy mindegy a mzogás, csak legyen

illetve a fogyás legnagyobb része az étkezés, sokan fogynak midnenféle sport nélkül, az étkezésre figyelve is.

2022. ápr. 2. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is csak etkezessel fogytam. Bár én nem voltam durván köver 14 kilót fogytam még tán 2-t kellene de ma is lángost sütok így sajnos áldozatot kell hozni :)
2022. ápr. 2. 09:19
 14/16 A kérdező kommentje:
ti mennyi idő alatt fogytatok le 10-15 kg-ot?
2022. ápr. 2. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 3-4 hónap alatt csináltam meg. De mozgás nem volt csak taplalkozas
2022. ápr. 2. 12:39
 16/16 anonim válasza:
Nagyban függ a torna intenzitásától, az alkati sajátosságaidtól, meg hogy utána milyen táplálékkal pótolod az energiát. Ha ügyesen csinálsz mindent, simán lefogyhatsz, nekem például a covid hisztéria alatt otthoni edzéssel sikerült kisportolnom magam.
2022. ápr. 19. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!