Fogyni szeretnék kb 3-4 kilot.Nem egy het alatt, hanem fokozatosan persze. Tanacsok?
3
Én 52 kilóval beleférek a menyasszonyi ruhámban, de ha hízok 2-3 kilót, már pont nem. :)
Szóval de, igenis számít 2-3 kiló és nem a cipő, meg a ruha súlya.
Igazából tényleg a kalóriadeficit a lényeg. Nekem különösebb mozgás nélkül is lemennek a kilók tőle (és nem kell magam éheztetni hozzá). Persze edzeni jobb, szebb lesz a test, csak megemlítettem.
Nyilván csokit, chipset kerüld, üdítőkkel, péksütikkel is vigyázz. Talán 1-2 órára jól lakottnak érzed magad tőlük, de utána ugyanúgy meg kell enni a megfelelő mennyiségű rendes kaját, tehát csak viszed be a kalóriákat velük feleslegesen.
3-4 kg zsírban igenis sok.
Tessék egy példa az arányokra:
Kérdező, heti fél kg fogyás az ideális. Javaslom, tölts le egy kalóriaszámoló appot (én yaziot használom, előfizetés nélkül is nagyon jól ki lehet használni), állíts be egy célsúlyt, heti fél kg fogyással, és gramra pontosan mérd a kajád. Mellette rendszeres, heti 3-4 alkalmas sport, mozgás, és sok víz fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!