Ha súlyt szeretnék tartani, akkor rögtön megemelhetem a kalória bevitelem ezt szintentartómra, vagy inkább fokozatosan emeljem?
Eddig 1500-1800 kcal között ettem. Ezzel szépen le is fogytam, többet már nem szeretnék. Nulla mozgással kb 1700 a szintentartóm, de heti 6szor sportolok. Van hogy napi 800 kcalt is elégetek (sok biciklizés ide oda, futó edzés, súlyzózás)
Tehát hízás nélkül akár 2500 kcalt is megehetnék. Emeljem meg a bevitelem mondjuk 300 kcalval rögtön, vagy csak 100asával,50esével fokozatosan?
Őszintén erről sehol se írnak hogy is kellene csinálnom.
Még annyi hogy a nagyobb emelés ék jobban örülnék, mert így a diéta végére jól esne többet enni(persze itt is az egészséges ételekből, ugyanúgy érkezve, csak picit többet ennék ugye)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szeretném megtartani a súlyom, mert keményen megdolgoztam érte a sok sporttal és kajára odafigyeléssel. (-8kg)
A szervezet szinte azonnal reagál, érezni fogod a nadrág korcán.
De ha van mérleged akár naponta ráálhatsz pucéron egy félpillanatra reggelente pisilés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!