Hogyan tudnék tiniként fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy felnőtt fogyókúra másképp fest, mint egy tinié. Nem is feltétlen fogyni, inkább zsírt veszteni és izmot növelni szeretnék. Nyilván nem megyek semmire azzal, hogy koplalós diétákat csinálok, de nem tudom hogy kezdjek neki. Egyszer már belekezdtem, de túl önsanyargató lett, így belebuktam. 52 kiló, 160cm vagyok, és amióta "belebuktam" felszedtem 10-et (tehát 42 voltam). Húst nem nagyon eszem, a fehérjét máshonnan kellene pótolnom. Valamint elképesztően szeretem az édességeket, csoki, nutella stb. Ezekről nehezen tudok lemondani, az étcsoki nem mindig elég.2022. ápr. 1. 14:39
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod, a súlyod tökéletes! Ha kevés húst eszel, tojást, túrót, sajtot, hüvelyeseket (borsó, bab, lencse, csicseriborsó), halat fogyassz többet. Egyél több zöldséget, az édességet nem kell elhagyni, de fogd vissza kicsit, ne egyél minden nap, vagy csak 1 sor csokit pld.
Amit viszont csinálnod kellene az a mindennapi mozgás, 1-1 óra futás, biciklizés, 1/2 óra torna YT-on rengeteg videót találsz.
2/5 anonim válasza:
Testképzavaros vagy, és megint éhes, te pedig épp arra készülsz, hogy megeteted a saját rovásodra. Így kezdődik, aztán másképp folytatódik. Az a baj, hogy nem tudsz normális kereteken belül maradni, mert átlendít, és ha már benne vagy, megint az lesz, ami már egyszer volt. Sajnos ez visszatérő állapot. De legalább gondolj bele, egyszer már kiszálltál belőle, miért mennél vissza? Mi késztet rá? Hiszem azt, hogy intelligens vagy, és nem esel bele ismét.
3/5 A kérdező kommentje:
Főleg a stressz miatt. Állandóan azt tapasztalom, hogy ha a legkisebb stressz ér, egyből nekiesek a kajának. Pedig a 42 kilónál sokszor alig bírtam megenni azt az adagot amivel fogytam. Tehát az a rendszer viszonylag jól működött.
2022. ápr. 1. 21:56
4/5 anonim válasza:
Francokat működött jól. Ezek mind evészavaros tünetek, szólj a szüleidnek, pszichológusra van szükséged.
5/5 anonim válasza:
Anorexiás vagy - vagy binge zavar, csak te nem látod.
Egyébként normális a súlyod, és az extrem hunger is az volt, amit a kiéhezett szervezeted követelt tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!