Mivel lehet combból fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom nincs helyi fogyás.Meg én alapból ilyen fajta is vagyok..nagy fenék,lapos has vastag comb.De már nagyon zavar. LÖsszeér,undorito hájas,tigris csíkos,és .ágyon széles.152 cm vagyok és 60kg. Most a súlyom is kicsit felment,es alapból most súlyt is veszíteni szeretnék.De már bármilyen gyakorlatokat megcsináltam combra,nem hat. Lötyög a belső comb,undorító a külső,hátul fenék-comb nagyon narancsbőrös,illetve oldalt is kiálló. Mit tehetnék ?2022. márc. 29. 20:23
1/8 anonim válasza:
Kb. 15 kg-t kéne fogynod. Figyelj az étkezésre, pl. felejtsd el a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, figyelj a folyadékbevitelre, és kezdj el sportolni, pl. futni, úszni és otthon is tornázz tornavideókra.
Súlyként pl. fogj a kezedbe 1-1 2 literes ásványvizes palackot.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj felül már teljesen sovány vagyok xs-s méretű felsőt hordok, mellem kicsi egyáltalán alig van valami meg a hátam vállam széles egy szélességű a csipommel úgy hogy így nm tudom hogyha kb 10-15 Kft lefogynék akkor hogyan néznek ki mert én alapból 70kgrol indultam és akkor lefogytam 10kgt de a combom ugyanilyen maradt...csak annyi változott hogy felül már jó az xs-s méret
2022. márc. 29. 20:42
3/8 anonim válasza:
Nyilván van rajtad felesleg, és a combodról is csak akkor fogysz fogyni, ha kalóriadeficitben vagy.
4/8 anonim válasza:
Az arányaidon nem tudsz változtatni, minden esetre van rajtad plusz bőven.
5/8 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés, miért nem értik meg ezt az emberek?
6/8 anonim válasza:
Helyi nincs, de a kérdezőre ráférne a fogyás alapból is, akkor meg combból is fog lemenni.
7/8 anonim válasza:
Nincs helyi fogyás! Fogynod kell összességében kalóriaddficittel. Ha mindenhol máshol lapos vagy, elég valószínű, hogy minden maradék túlsuly a combon van, trhát ha fogysz, akkor combom
8/8 anonim válasza:
A zsíreloszlás sajnos genetika. Legtöbb esetben a zsír arányosan fogy az egész testről. Szerintem vigyél be minden nap 500-800 kalóriával kevesebbet, kezdj el futni és sétálni, ha még nem kezdtél el és feküdj rá a felsőtestre is. Hátha kevésbé fog meglátszódni, hogy milyen vékony az alkatod derék felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!