Szerintetek nagyon sok ez a szénhidrátbevitel terhesen?
A mai napon pl. 190 g, tegnap 160 g szénhidrátot vittem be.
Mindkét napon kb 1600 kcalt ettem meg. Ritkán eszem cukrosat ( ma pl. sajnos megkívántam 1 szelet piskótát), fehérlisztes dolgot.
Nem vagyok cukorbeteg, csak a súlyomat szeretném tartani, ami nem igazán megy...
20 hetes vagyok és már 3 kg-ot híztam. (Nem vagyok tőle kiakadva, csak szeretnék formában maradni.)
??? a cukros diétában van 160 g, amitől jóérzésű ember éhenhal kb...
A 3 kiló félidőben lókuki. Szerintem egyél ami jólesik, és keress fel akár egy pszichológust is.
1. Dehogy hal éhen az ember 160-al...abszolút egyénfüggő.
Én 3+ éve élek 80-90g ch-n, nem haltam éhen, nem is tervezek:).
IR diétát tartottam régen is, 160 g szénhidráttal.
De mivel veszélyeztetett terhes lettem a lepény miatt, azóta nem tudok annyit mozogni, mint eddig...
Ha IR- ed van, és súlyfelesleged is/vagy úgy veszed észre, hogy hízol, akkor sok a 160 ch .
Ez a 160gch csak egy magyarországi divat, sablon amit minden IResnek ajánlanak hibásan.
És is IRes vagyok, rengeteg súlyfeleslegem volt, és egy grammot se fogytam 160g chval, úgy hogy majd éhen haltam 1500kcal-on amit az orvosom mondott. Csak akkor tudtam lefogyni amikor 80-90grammos lowcarb étrendet kezdtem el tartani, magas zsírbevitel mellett, és magasabb energiabevitellel.
A tested reakcióit figyeld, meg hogy mit szeretnél ( figyni/ nem nagyon hízni stb) és ez alapján állítsd be a ch beviteledet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!