Hogy lehet tartani a diétát?
Sziasztok!
Régebben is edzettem és most újra keztem kb. szeptember óta. 25 éves vagyok és 178 cm-es magasságomhoz 104 kg társul ami rettentően sok. ha szeptember óta tudtam volna tartani a diétát akkor már rég eltűnt volna rólam a felesleg. De egyszerűen képtelen vagyok. Heti 60 + órákat dolgozok és mellette még edzek ami nem is jelent gondot számomra viszont az étkezés az valami borzasztó. Hiába eszem meg a diétás kajámat utána még kb. egy lovat meg bírnék enni. Kinek milyen módszer vált be a diéta hosszú távú fenntartására? Ugyanis nekem vannak fellángolásaim amikor egy hétig mondjuk egész jól bírom de aztán újra vissza csúszok és elkezdek félre kajálni. Nem testépítő akarok lenni viszont szeretnék egy esztétikus fizikumot kiépíteni. Az is lehetséges, hogy semmi féle csodamódszer nem létezik szimplán egy akarat gyenge sz*r vagyok.
Edzőnapokon!
1.
50g zab
1 adag fehérjepor
50g fagyasztott gyümölcs
2.
140g csirkemell
50g jázmin rizs
100g zöldség
3.(edzés utáni turmix)
1.5 adag fehérje turmix (vízzel keverve)
30g mogyoróvaj
4.
180g lazac/ csirkemell
50 g jázmin rizs vagy 30g durum tészta
5.(lefekvés előtt 1 órával)
150g zsírszegény túró
100g natúr joghurt
15 g kesudió
Fél adag fehérje por
Pihenő napokon!
1.
3 egész tojás +2 fehérje
1 szelet bacon vagy 2 szelet sonka
Saláta mix / Savanyúság
2.
1 db csirkecomb vagy 140 g csirkemell
50g jázmin rizs
150g zöldség
3.
140 G csirkemell vagy kacsa / libahús
20 g light majonéz
100g zöldség vagy Savanyúság
4.
180 G lazac vagy 140 G csirkemell
20 G light majonéz
2db puffasztott rizs vagy 40g jázmin rizs
100g zöldség
5.
1 db fehérje szelet vagy 1 adag fehérje por
30 g mogyoró vaj
Igazából így néz ki az étrendem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!