Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet tartani a diétát?

Hogy lehet tartani a diétát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régebben is edzettem és most újra keztem kb. szeptember óta. 25 éves vagyok és 178 cm-es magasságomhoz 104 kg társul ami rettentően sok. ha szeptember óta tudtam volna tartani a diétát akkor már rég eltűnt volna rólam a felesleg. De egyszerűen képtelen vagyok. Heti 60 + órákat dolgozok és mellette még edzek ami nem is jelent gondot számomra viszont az étkezés az valami borzasztó. Hiába eszem meg a diétás kajámat utána még kb. egy lovat meg bírnék enni. Kinek milyen módszer vált be a diéta hosszú távú fenntartására? Ugyanis nekem vannak fellángolásaim amikor egy hétig mondjuk egész jól bírom de aztán újra vissza csúszok és elkezdek félre kajálni. Nem testépítő akarok lenni viszont szeretnék egy esztétikus fizikumot kiépíteni. Az is lehetséges, hogy semmi féle csodamódszer nem létezik szimplán egy akarat gyenge sz*r vagyok.

2022. márc. 28. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Edzőnapokon!

1.

50g zab

1 adag fehérjepor

50g fagyasztott gyümölcs

2.

140g csirkemell

50g jázmin rizs

100g zöldség

3.(edzés utáni turmix)

1.5 adag fehérje turmix (vízzel keverve)

30g mogyoróvaj

4.

180g lazac/ csirkemell

50 g jázmin rizs vagy 30g durum tészta

5.(lefekvés előtt 1 órával)

150g zsírszegény túró

100g natúr joghurt

15 g kesudió

Fél adag fehérje por

Pihenő napokon!

1.

3 egész tojás +2 fehérje

1 szelet bacon vagy 2 szelet sonka

Saláta mix / Savanyúság

2.

1 db csirkecomb vagy 140 g csirkemell

50g jázmin rizs

150g zöldség

3.

140 G csirkemell vagy kacsa / libahús

20 g light majonéz

100g zöldség vagy Savanyúság

4.

180 G lazac vagy 140 G csirkemell

20 G light majonéz

2db puffasztott rizs vagy 40g jázmin rizs

100g zöldség

5.

1 db fehérje szelet vagy 1 adag fehérje por

30 g mogyoró vaj

Igazából így néz ki az étrendem

2022. jún. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!