Miért nem lehet tartani 3 hónapnál tovább a diétát?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 21:09
1/6 anonim válasza:
Ezt ki mondta?
Én anno amikor 125-ról fogytam le 90-re, akkor majdnem egy évig diétáztam folyamatosan.
(Amúgy a diéta szó étrendet jelent, szóval ha szó szerint vesszük, akkor egy egész életen át diétázunk.)
2/6 anonim válasza:
Én 8 hónapig nyomtam, most egyelőre beleuntam, a testsúlyom stagnál. A vége felé volt, aki szerint nem néztem ki túl jól, de én nem éreztem magam rosszabbul, mint előtte.
3/6 anonim válasza:
Ki nem engedi 3 hónapnál tovább? Ajánlatos egész életen át diétázni. A diéta szót kimondva sokan csak a szálkásító diétát értik alatta, a még laikusabbak pedig elszörnyűlködve éhezéssel azonosítják :) Valójában "tiszta" étkezést jelent, ahol tudatosan összeállított étrended van, ami lehet szálkásító, tömegnövelő, vagy szinten tartó. Tömegnövelésnek se abból kellene állnia, hogy pizzát hamburgerrel eszik az ember zsíros pörkölttel lelocsolva, komolyan csinálva hasonlít a szálkásító diétára, csak nagyobb mennyiségekkel és több szénhidráttal
4/6 A kérdező kommentje:
ki mondta? Hát pl ha megnézek egy versenyzőt mind ezt mondja..
2014. okt. 16. 14:12
5/6 anonim válasza:
A versenyző a versenyre való felkészülésre gondol, nem keverendő össze az átlagember diétájával.
6/6 A kérdező kommentje:
és azt mért nem tudják tartani?
2014. okt. 17. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!