Extrém ektomorf testalkatúaknak is szigorúan kell tartani a diétát?
Szóval tartok most egy 2300 kalóriás étrendet, de mire dolgom végére érek kb semmi energiám nincs, edzést nem mindig tudom végi csinálni, de ha még plusban eszem valami kis nasi csomagot akkor szét tudom szedni a termet 45 perc alatt letolom azt az edzést amit máskor egy óra vagy egyáltalán nem tudom megcsinálni.
Most ettem egy zacskó csipszet valami győriédes cuccot meg kólát és kb életem legjobb teljesítményét nyújtottam a teremben. És egyáltalán nem zsírosodok, még a lábam is "kockás".
A fehérje legyen meg mindenképpen 2g x ttkg. A ch pedig annyi, hogy heti 0,3-0,5 kg menjen rád. Ha nem jön a tömeg, akkor emeled a ch mennyiséget. Zsír az kb 1g x ttkg kell. Neked a ch egy része mehet csaló kajából is, de a fehérje legyen meg napi szinten. Ez a lényeg. A havi netto 1kg izomnövekedés jó genetikánál, kemény edzéssel lehetséges, de nem úgy van, hogy 12 hónapi jön 1 kg havonta, utána meg egyből csak havi fél, hanem fokozatosan csökken.
Keress erre a cikkre: naturál genetikai potenciálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!