Milyen háztartási gépet használtok annak érdekében, hogy egészségesebben/diétásabban főzzetek? Milyen tapasztalatokkal?
Pl. nekem van ételpárolóm és Actifry-om, ami 1-2 kanál olajjal süt.
Nem arra vagyok kíváncsi, ki milyen módszerrel próbál lefogyni, hanem hogy mivel lehet megkönnyíteni vagy praktikussabbá tenni a főzést.
Lehetne, hogy a kütyükre koncentráljunk, és mellőzzük a többit? Azokat én is tudom.
A többit köszönöm.
ahoj! :)
hmmm... én a mikrohullámú sütő grillező funkcióját szoktam használni csirkemell készítéséhez. Hasonlít az elkészült husi a párolt zöldhöz, de nem kell forgatni, nem kell ott állni mellette, hogy ne ragadjon le...
megtisztítom a húst, fűszerezem, olykor pedig zöldséget, fűszernövényeket [pl hagymát, lestyánt, petrezselymet] pakolok a tetejére. kb 25-30 perc alatt elkészül, minden zsiradék nélkül. :)
amit mostanában szeretnék kipróbálni [anyum tanácsára], az a régi típusú melegszendvics-sütő; abban szeretném a mirelit-állígú zöldséget párolni, majd sajttal meghinteni. (:
remélem, adtam némi tippet.
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert szerintem kapcsolódik a diétás menühöz.
Utolsónak köszi, szerinted a mikró nem egészségtelen? Annyi rosszat hall az ember, aztán persze rögtön az ellenkezőjét is, én meg nem igazán értek hozzá.
Azt olvastam, hogy nagyon megnőtt a gyerekkori gyomorrák, amiért a mikrózott kaját okolják. Villamosmérnökök viszont ezt cáfolták. Most kinek higgyek, az orvosnak vagy a mérnöknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!