Ha egészségesebben és kevesebbet eszek, de semmit nem sportolok, nem fog egy deka se lemenni?
Figyelt kérdés
És igen, mielőtt írnátok hogy lusta disznó vagyok, előrebocsátom hogy tényleg az vagyok, sétálni szeretek, de a sport nem az én műfajom:D
Nem vészes a felesleg sem, 6-7 kilót szeretnék leadni.
2011. máj. 30. 17:53
1/5 anonim válasza:
Osztálytársam úgy fogyózik hogy a kaja fogy nem ő! :) Adok majd ésszszerűbb választ is!
2/5 anonim válasza:
De le fog menni, csak sokkal lassabban.
3/5 Bányai Károly válasza:
Le fog menni. Egyszerre fogsz izomból is meg zsírból is fogyni. A testképed semmit nem fog javulni, csak a súlyod csökken. A zsírt kell leadni, izmot megtartani, vagy növelni. Ez semmiképpen nem lehet mozgás nélkül.
4/5 anonim válasza:
hát így 6-7 kg-t nem fogsz leadni. ha meg lefogynál is akkor is plötyi lennél.. ez meg csak kifogás, spotolni mindenki szeret, vagy szerethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!