Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?

Szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Különösebb bajom nincs a testemmel de én nagynak találom a fenekemet és élhízottnak (seggre hízom) gondoltam rá hogy fogyoznom és edzenem kéne de anyám mindig lebeszélt róla mert szerinte szép vagyok így, de akarhogy is nézem tükörben én nagynak találom a fenekem, szerintetek is nagy? Kérlek titeket őszintén válaszoljatok🙏. 16.L és 153 cm (magasság) ja és még valami, szerintetek milyen alakom van? Pl háromszög, oszlop vagy körte? stb...
2022. márc. 17. 14:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%
Végigolvastam a válaszokat. Ahhoz képest, hogy tizenhat éves vagy elég alpári stílusban nyilvánulsz meg. Olyan kicsit beképzelt féle. Nem is az alakoddal van a probléma, hanem a felfogásoddal. Írni sem tudsz normálisan, fogalmazni meg pláne. Aki fotókat pakolgat fel magáról, és másokat kérdezget, azt te minek neveznéd? Miért kell ledegradálni olyan embereket, akik számodra kedvezőtlen választ adnak?
2022. márc. 18. 06:08
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt fajta és nemis barátkozok olyanokkal, a nyelvtan tudásom meg nem tartozik ide, de nem tudom mit vársz el, még dicsérjek meg egy olyat aki a képeimre rá veri? + még ki is jelenti, mert azt hiszi hogy erre büszkének kell lenni? vagy nem tudom hogy éppen egy ilyen ember mit gondol ilyenkor de szerintem nem is akarom tudni, szerintem jogosan írtam azt neki amit, nem tudom hogy te hogy reagálnál arra aki a képeidre recskázik pedig te azokkal a képekkel nem azt akartad hogy "jaj szegény 50-60 éves papiknak nincs kijük és recskázzanak egy jót", ha meg fiú vagy úgyszintén nem hiszem hogy örülnél neki ha valami pedofil állat recskázna a képeidre.
2022. márc. 18. 07:16
 23/29 A kérdező kommentje:
A mostani 19# bocsi nem neked szántam hanem aki elötted volt csak jelentettem és törölték a válaszát
2022. márc. 18. 07:18
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
én is jelentettem azt a választ, kérdező, az ilyet figyelmen kívül kell hagyni, akár igaz, akár nem.
2022. márc. 18. 08:48
 25/29 anonim válasza:
15%
A pipiskedés -dragam- az azt jelenti, hogy labfejjel kinyomod a súlyod, és nem teszed le a Sarkad. Gyakorlatilag olyan, mind ha "pumpálnál".😀 Próbáld ki 1 hétig, majd rájössz. Egyebkent gombra es fenekére is kiváló! De te okos vagy...🤣
2022. márc. 18. 10:36
 26/29 anonim válasza:
Combra.😊
2022. márc. 18. 10:37
 27/29 anonim ***** válasza:
84%

23. sejtettem, persze, nyugi nem vettem magamra :))

25-26. tudom mi a pipiskedés, a szakkifejezést direkt írtam, de ezt látom már nehéz felfogni. tudod, ilyesmit súllyal szoktak végezni vádlira. mifelénk (és mindenfelé) vádligépnek hívják.

de te nyugodtan pipiskedj tovább, hátha erős combjaid és kerek feneked lesz, ha már eljutsz napi 100x100 ismétlésig. de nyugi, 4x4 is ugyanolyan hatásos, megsórolsz egy kis időt, meg az izületeidet. de ha nem akarod vagy nem hiszed, persze csinálhatsz 50x300-at is, az biztos még jobb.

2022. márc. 18. 11:09
 28/29 anonim ***** válasza:
gyönyörű
2022. ápr. 2. 13:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó vagy igy.

Sportolni lehet,de nem kell túlzásba vinni azt se.Amennyi jól esik.

2022. ápr. 18. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!