Szerintetek csúnya vagyok?
A kép alapján szép, formás feneked van. De ha sportolni szeretnél, ne hagyd, hogy lebeszéljenek róla! Az mindenkinek jót tesz testileg, lelkileg.
2022. márc. 17. 16:31
Testképzavaros vagy sajnos, mint a legtöbb korodbeli. Az itt választ adók pedig egy része méginkább beletaszít a gödörbe, ahonnan nincs kiút, mert nincs semmi, amibe belekapaszkodhatnál, és kimászhatnál a felszínre, ahol megláthatnád a valós tényt. Ez még csak a kezdet...
2022. márc. 17. 16:34
13/29 A kérdező kommentje:
Nem dicséretre számítottam, nagyon jól esett köszi mindenkinek ☺, #5 én mindig bő ruhákat hordok amik nem emelik ki az alakom, szeretem ezt a stílust, max otthon hordok ilyeneket amig picit simulnak mert jobban melegít, de neked is köszi☺😅
Nekem nagyon tetszik minden, ami látszik belőled! :-)
Sok boldogságot!
49 f
2022. márc. 17. 17:14
Szerintem nagyon jó alakod van! Én is korodbeli vagyok, és hidd el ez nem hogy elhízott, hanem konkrétan a vékony kategória. sportolj nyugodtan ha szeretnél, az mindig jót tesz, de te így vagy gyönyörű. Később el fog ez oszlani majd rajtad, de egyébként én így első ránézésre nem gondolom azt sem, hogy nem vagy sportos, teljesen jó vagy így.
A vékonyról még annyit, hogy pár éven belül arányosabb leszel valószínűleg, de ha nem az sem baj ettől vagy egyedi. Hidd el felnőtt korodba hálás leszel azért hogy nem túlsúlyosan indítottad el az életed. Ha esetleg ennek ellenére még mindig dagadnak gondolod magad, vagy tanácsra van szükséged írj bátran, szívesen segítek mindenkinek. Ha szeretnéd megváltoztatni az izomzatod arra van lehetőség. Fogyni szerintem semmiképpen sem kéne neked. Még annyit szeretnék mondani, hogy azt viszont valóban jól látod hogy kerek a feneked. De ebbe semmi szégyellni való nincs, van olyan férfi ismerősöm is akinek ilyen és boldogan él, és egyébként ugyanilyen vékony. Ne keresd mindig a hibát magadba...
2022. márc. 17. 17:18
16/29 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó, nem túl vékony nem vastag pont jó. Sportolás nélkül is jól nézel ki, de nyílván az nem árthat meg.
2022. márc. 17. 17:23
2022. márc. 17. 18:17
A dagadékok lepontozták a hármast...😅
2022. márc. 17. 18:29
18. Nem a dagadékok pontozták le a hármast, hanem olyanok, akik egy kicsit is gondolkodnak. A gyakorlatok, amiket leírt 0-t tesznek hozzá a formás fenékhez (a guggolás egy darabig ok, de pár hét után már azt is súlyokkal kellene csinálni a hatékonysághoz). A másik "gyakorlat", a "pipiskedés" (ez valami szakkifejezés lehet...), max. a vádlira jó, az is csak egy darabig. Felesleges ekkora mennyiségben ilyen "gyakorlatokat" végezni nulla ellenállással, mert semmi értelmük nincs, csak az időt rabolják.
2022. márc. 17. 18:42
20/29 A kérdező kommentje:
#19 ezzel magadat minősitetted, 60 éves vén troty aki nem kell senkinek ezért a neten keres olyan képeket amikre kiverheti, kicsitsem kínos áh nem xD, én ezzel a helyedben nem dicsekednék mert ez elég gáz.
További kérdések: