Szerintetek csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Különösebb bajom nincs a testemmel de én nagynak találom a fenekemet és élhízottnak (seggre hízom) gondoltam rá hogy fogyoznom és edzenem kéne de anyám mindig lebeszélt róla mert szerinte szép vagyok így, de akarhogy is nézem tükörben én nagynak találom a fenekem, szerintetek is nagy? Kérlek titeket őszintén válaszoljatok🙏. 16.L és 153 cm (magasság) ja és még valami, szerintetek milyen alakom van? Pl háromszög, oszlop vagy körte? stb...2022. márc. 17. 14:43
2/29 anonim válasza:
Jó vagy így. Normál alakod van.
3/29 anonim válasza:
Nem nagy. Csinos alakod van, sokan szeretnének ilyet.
A popsit karban kell tartani.
1. A kedvenc: pipiskedés úgy, hogy nem teszed le a sarkod. (Kéz a csípőn)
Ezt naponta legalább 3x 50-et csináld 2 hétig. Azután lehet emelni, 5x100, 150, 200. (3x50 3 hónap, és kerek, izmos popsid lesz. Az 5x100 nál 1 hónap.) Ha elkezded, és eléred a kívánt formát, már sose hagyd abba.😉
2. Mély guggolás. Ezt ugyan így csinálhatod...
A fiúk meg fognak veszni!😊
Ha elsőnek nem bírod a 3x50-et, legyen csak 25. De naponta 3x legalább.
4/29 anonim válasza:
Én pont azért járok edzeni, hogy nagyobb fenekem legyen, mert nekem meg pont az ilyen tetszik. Szerintem kifejezetten csinos vagy, sokan cserélnének veled. Fogynod biztosan nem kell, sportolni nem árt senkinek.
5/29 anonim válasza:
Térd alatt görbe a lábad,bőszárú nadrágot viselj, amúgy jó nézel ki!👍
6/29 anonim válasza:
Csinos vagy, sportolj, ne fogyókúrázz.
8/29 anonim válasza:
Nagyon csinos vagy szerintem, még női szemmel is. Bár ilyen popsim lenne, de engem máshol gömbölyített ki a természet :D nem kell fogyóznod :)
9/29 anonim válasza:
Jól nézel ki, nem kell fogynod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!