Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éjszakai édesség vívódás?

Éjszakai édesség vívódás?

Figyelt kérdés

Prediabéteszes lettem, intenzíven mozgok, diétázok, oda figyelek, számolok, nélkülözök... Napközben megy minden egész jól, jók az eredmények is, viszont éjszaka, ha felkelek, rajtam van egy bizonyos éhség érzés, amit csak valami édeskéssel tudok csillapítani, ha van itthon, más nem kell. Az a gond, ha van itthon, akkor pedig éjjel nincs önkontroll.

Miért van ez? Milyen tippeket, tanácsokat adtok?

2022. márc. 12. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Cukormentes saját készítésű sütit kéne enned, amit beszámolsz a napi kalóriába/szénhidrátba. Ne nélkülözz, majndem mindennek van egészséges(ebb) alternatívája.
2022. márc. 12. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Rendszeres használathoz mondjuk kicsit drága, de a miracle berry tablettákat pont erre találták ki, a savanyú dolgok, pl. citrom, savanyúság stb. édes ízű lesz tőle.
2022. márc. 12. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Igyál egy fehérjét
2022. márc. 15. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Akaraterő

Illetve amit az első ír. Építsd a napod első felébe a cm, tk egészseges házi édesseget

2022. márc. 16. 07:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Hm, kivanos vagy, vagy tenyleg ehes? En is dietazok, 11 / ejfel korul mindig megehezek, ilyenkor eszek egy cottage cheese-t vagy natur joghurtot. Irjak a feherje turmixot is, az is jo. Valamibol egyel kb 10 dekat, amit sokaig emesztesz reggelig. En 100-200 kcal cukormentes nasit azert megeszek napkozben, mert nagyon edesszaju vagyok. Igy nap vegen nincs hianyerzetem. (Cukormentes turorudi vagy muzliszelet) de lefekves elott vmi feherje tartalmut kene enned ami sokaig a gyomrodban emesztodik, igy ejjel se ebredsz meg ehsegre.
2022. márc. 16. 12:03
 6/8 A kérdező kommentje:

#5:

Inkább kívánós... 😁

Mikor éhes vagyok, akkor jó a sós kaja is.

2022. márc. 16. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Hihi, hat akkor napkozben toljal valami nasit, amit belekalkulalsz az etrendbe es belefer. Nekem ez egy 30 grammos cukormentes turorudi es egy cukormentes muzliszelet delutan. De en nagyon nagyon nagyon nagyon edesszaju vagyok. cookie monster kb. :D Max 200 kcal nasit engedelyeztem magamnak, egyebkent hulyet kapnek. :D igy nincs sovargasom este
2022. márc. 16. 12:10
 8/8 NTBS ***** válasza:
Cukormentes rágcsák.
2022. márc. 16. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!