Mi lehetett velem éjszaka?
Figyelt kérdés
Hajnali fél egy magasságában rám tört egy olyan érzés, hogy azonnal ennem kell valami édeset. Próbáltam megtartóztatni magam, de nem igazán sikerült, egy mokkáskanálnyi Nutella lecsúszott. Ami érdekes volt, hogy utána elmúlt teljesen ez a fajta éhségérzet és mintha teljesen lenyugodott volna a szervezetem.
Mi történhetett, hogy ezt éreztem az éjszaka közepén és csupán egy kisebb falatnyi csoki elmúlasztotta?
2021. nov. 9. 11:21
2/8 anonim válasza:
Jellemző vércukorszint probléma, menj el megnézetni
3/8 anonim válasza:
Ezért szoktam mindig tartani egy csomag negrot itthon. Vércukor gond.
4/8 A kérdező kommentje:
Vércukor? És azon belül milyen probléma lehet?
2021. nov. 9. 12:27
5/8 anonim válasza:
Cukorbetegség például.
Mikor nézték utoljára a vércukorszintedet?
Mennyi folyadékot iszol egy nap?
6/8 A kérdező kommentje:
Vércukromat tavaly télen nézték, akkor rendben volt. Egy nap 2 liter vizet iszok meg.
2021. nov. 9. 12:46
7/8 anonim válasza:
Érdemes lenne megnézetni, különb bármelyik patikában megnézik neked a gyorsteszttel.
8/8 anonim válasza:
Ha nem ettél eleget ahhoz képest, ami energiát elhasználtál, akkor természetes, hogy leesik a vércukrod és éhes leszel. Ezzel jelzi a szervezeted, hogy kell utánpótlás, és lám, működött. Ha nincs egyéb gond, nem kell a hipószagú hipochonder kommenteket komolyan venni, csak vacsorázz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!