Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak az édességmániám...

Mit csináljak az édességmániámmal?

Figyelt kérdés

Esténként rám jön a zabálhatnék. Csak a csokira tudok gondolni. Ma sem bírtam ki. Néha eszek soványtúrót édesítővel de nem jó. CSOKICSOKICSOKIÉDESSÉG

Mi lehet a baj ? Mit csinálhatok ? :(

2014. jan. 24. 04:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyél csokit.
2014. jan. 24. 05:34
 2/17 A kérdező kommentje:
Az hízlal !
2014. jan. 24. 05:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
csokis protein? :) én mostanában tízóraira / uzsira kis vízzel elkeverve álforrócsokinak iszom :)
2014. jan. 24. 06:09
 4/17 A kérdező kommentje:

Hát az nem rossz de valami rágnom kell vágod ?

MA is este megedtem egy egész milka tábla csokit :( és fogyozni akarok...

2014. jan. 24. 06:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

AKARATERŐ !!! Egyszerűen ne is vegyél, ne legyen otthon, egyik napról a másikra minden cukrot kilőttem az étrendemből, pedig a túrós tésztát is megcukroztam, a lapcsánkát is csak lekvárral tudtam megenni:O .... Pedig én a másik oldalon állok, én hízni nem tudtam sokáig.

Süss proteinből sütiket, vannak receptek a neten, még mindig jobb, mint egy tábla csoki.

2014. jan. 24. 06:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan dolog hogy flexibilis diéta. Annyit tesz hogy kiszamolod pontosan hány g feherjere ch-ra es zsirra van szukseged. Tegyuk fel ez 200g feherje 300 g ch 70 g zsir ( feherjebol a novenyit is szamoltam mert annak is van kaloriaerteke) tegyuk fel akarsz enni egy par kocka csokit minden nap. Mondjuk annyit amiben van 20 g ch es 10 g zsir. Akkor a normalis egeszseges etrendeddel beviszel 200g feherjet 280g ch-t es 60 g zsirt. Plusz ezt a csokit amivel kiegeszited ugy hogy bármilyen negativ hatasa lenne a testkompozíciódra( hizlalna)
2014. jan. 24. 06:57
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát jobb a proteines süti.

Szerintem az lesz, hogy veszek diabetikus csokikat, meg csiánálok builderes és paleos süteményeket.

Telejsen kiiktatni egyrészt önsanyargatás másrészről pont ebből ez okból kifolyólag nem tartható hosszú távon.

2014. jan. 24. 07:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Olvasd el az én válaszomat.
2014. jan. 24. 07:52
 9/17 anonim ***** válasza:
ha mellõzöd a gyors szénhidrátot, nem is fog hiányozni egy idõ után, így önsanyargatásnak sem fogod megélni. ha csak a kiskapukat keresed, akkor soha nem fogsz lefogyni.
2014. jan. 24. 08:30
 10/17 anonim ***** válasza:
arrol nem is beszélve, hiába váltod ki diabetikus csokival, nem érsz ep vele semmit, ugyan úgy tele van szénhidráttal, csak más félével... amúgy nincs olyan étel ami "hízlal" a napi kalóriabevitel és a testmozgáson múlik minden.
2014. jan. 24. 08:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!