Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak az édességmániám...

Mit csináljak az édességmániámmal?

Figyelt kérdés

Esténként rám jön a zabálhatnék. Csak a csokira tudok gondolni. Ma sem bírtam ki. Néha eszek soványtúrót édesítővel de nem jó. CSOKICSOKICSOKIÉDESSÉG

Mi lehet a baj ? Mit csinálhatok ? :(

2014. jan. 24. 04:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A box vagy a gyúrás jobb erre ?

A boxon is van súlyzós erősítés (guggolás, fekvenyomás, húzodzkodás, karerősítés)...

Most 38as karom van, 42est akarok de úgy, hogy szálkásabb legyek.

Fél évem van!

Apámnak is sikerült.

2014. jan. 24. 08:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Most olvastam a hvg-n , mindent lehet enni, csak nem kell lenyelni, mekkora tipp màr:D:D:D

És tényleg nem fog hiányozni egyàltalàn egy idő után! Legyél erős, ezr máshogy nem lehet!

2014. jan. 24. 09:00
 13/17 anonim válasza:
Süthetsz magad kakaós sütiket, az alaprecepthez tehetsz búzacsírát/zabkorpát/zabpelyhet.
2014. jan. 24. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Szép is lenne +4cm 6hónap alatt úgy, hogy ráadásul szálkásítasz és nem tömegelsz.
2014. jan. 24. 09:23
 15/17 A kérdező kommentje:

A 42es kar lehet 1 év alatt is.

De akkor megoldható ha korrekt kaját eszek és baszott sok kalóriát égetek.

Ám azt nem értem, hogy ha valaki baszott szarul eszik értsd: cukor, tej, minden szar tonna számra mellette versenyszerűen sportol és nem dagadt sokkal inkább izmos!

Visszatérve az édességre:

Az lesz, hogy paleot fogok csinálni és megfogadok pár tanácsot amit itt leírtatok.

Ugyanúgy fogok enni csak kevesebbet és jobb alapanyagokból.

Tudom magamról, hogy hosszú távon max 1-2 hónapig ok de utána tuti rám jönne egyszer a rohanm és neki állnék zabálni!

2014. jan. 24. 11:35
 16/17 Osynho ***** válasza:
Egyszerre fogyni és izmosodni nem fogsz. A +4cm fél év alatt egyébként is meredek lenne kox nélkül, de hogy te még szálkásodni is szeretnél, az nonszensz.
2014. jan. 24. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:
répa
2014. jan. 24. 16:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!