Mit csináljak az édességmániámmal?
Esténként rám jön a zabálhatnék. Csak a csokira tudok gondolni. Ma sem bírtam ki. Néha eszek soványtúrót édesítővel de nem jó. CSOKICSOKICSOKIÉDESSÉG
Mi lehet a baj ? Mit csinálhatok ? :(
A box vagy a gyúrás jobb erre ?
A boxon is van súlyzós erősítés (guggolás, fekvenyomás, húzodzkodás, karerősítés)...
Most 38as karom van, 42est akarok de úgy, hogy szálkásabb legyek.
Fél évem van!
Apámnak is sikerült.
Most olvastam a hvg-n , mindent lehet enni, csak nem kell lenyelni, mekkora tipp màr:D:D:D
És tényleg nem fog hiányozni egyàltalàn egy idő után! Legyél erős, ezr máshogy nem lehet!
A 42es kar lehet 1 év alatt is.
De akkor megoldható ha korrekt kaját eszek és baszott sok kalóriát égetek.
Ám azt nem értem, hogy ha valaki baszott szarul eszik értsd: cukor, tej, minden szar tonna számra mellette versenyszerűen sportol és nem dagadt sokkal inkább izmos!
Visszatérve az édességre:
Az lesz, hogy paleot fogok csinálni és megfogadok pár tanácsot amit itt leírtatok.
Ugyanúgy fogok enni csak kevesebbet és jobb alapanyagokból.
Tudom magamról, hogy hosszú távon max 1-2 hónapig ok de utána tuti rám jönne egyszer a rohanm és neki állnék zabálni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!