"most valószínűleg raktároz a szervezeted, mert koplalsz"
Felejtsétek már el ezt a baromságot! Miből raktározna? Azért halmozott fel 30 kg zsírt, hogy legyen mihez nyúlni, ha szükséges.
2022. márc. 8. 03:53
22/34 anonim válasza:
#21 inkább nézz utána egy kis biológiának. ha túl kevés az energiabevitel, a szervezet észreveszi és megpróbál kevesebből életben maradni. tehát az alap alapanyagcsere mértéke csökken, magyarul még keveseebbbet kéne enni a fogyáshoz. ezt röviden tömören laikusoknak úgy lehet megfogalmazni hogy az ember raktároz
2022. márc. 8. 07:31
23/34 anonim válasza:
22 hiteles forrásod van? Minimum egyetemi tanulmány? Valami normális impakt faktorral rendelkező folyóirat? Akármi, ami nem gyk fórum visszhang és/vagy builder.hu okoskodás?
2022. márc. 8. 07:55
24/34 anonim válasza:
A magyar dietetikus szövetség éves ülésén lévő, alelnök által tartott előadás meglel?
Én is így gondoltam...
2022. márc. 8. 09:19
25/34 anonim válasza:
Persze, hogy meg. Link?
2022. márc. 8. 11:03
26/34 anonim válasza:
' a kávé nem a legjobb tej nélkül'
azzal nicns baj ha beletsezel 1-2 decit
azzal van a baj ha megiszol 500 kalóriányi tejet naponta
2022. márc. 8. 11:54
27/34 Andizsuzsi válasza:
"A magyar dietetikus szövetség éves ülésén lévő, alelnök által tartott előadás meglel?"
Igen. Láthatnám?
2022. márc. 9. 15:28
28/34 anonim válasza:
Én is kértem linket, de csak leszavazást kaptam, óvatosan ha forrást is szeretnél és nem csak a ki tud nagyobbat mondani versenyre jöttél ;)
2022. márc. 9. 17:01
29/34 anonim válasza:
Mindenkit szanok itt, aki 1800 kaloria alatt tengodik :( En 1900el fogyok es 2100al tartok szintet(167/59), ti biztos mindig ehesek vagytok :(
1200 korul egy par eves gyereknek kell enni… a metabolizmusotok valoszinuleg azt se tudja mihez kezdjen…
Kerdezo, a 2000-el is kene fogynod, szoval valoszinu hogy valamit elszamolsz, de amugy ez az oldal eleg jo, szamold ki magadnak inkabb:
Dettó utolsó, a #8 vagyok, de akárhova le merem írni, hogy 2000 körül vagy kicsivel afölött eszek a fogyáshoz, le vagyok pontozva. 165/60, 2000-2200 kalóriával magas aktivitás mellett még bőven fogyok. Pedig ez a normális, egy átlagos nő napi kalóriaszülséglete 2000 körül van. Ami ettől jelentősen eltér, az a szokatlan. Nagyon nem az a normális, hogy 1300-1400 kalóriákon kell tengődni fogyáshoz. Nem akarom rámondani senkire, hogy hazudik, aki ezt állítja hogy csak ennyivel fogy, de ott valami nagyon nem stimmel. Az egy óvodás kisgyerek szükséglete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!