Lehet, hogy az új munkám van hatással a súlyomra, alakomra?
Figyelt kérdés
Január óta új munkahelyen dolgozom, ahol a korábbi ülő munkámhoz képest egész nap futkosok, lépcsőzök, pakolok, cipekedek. Elég kemény fizikai munka, nem is igazán nőknek való. Mikor felvettek, 49 kiló voltam, évek óta ennyi volt a súlyom. Azóta viszont folyamatosan többet mutat a mérleg, most már 53 vagyok. Nem azt mondom hogy híztam, mert a ruháim jók rám, az alakom is ugyanolyan, inkább azt vettem észre, kerekebb lett a combom, a fenekem, a karjaim is vastagabbak. Ez azért lehet mert a munka miatt izmosodom? Amit még észrevettem hogy sokkal több ételt is eszem, gondolom a szervezetem többet használ fel az igénybe vétel miatt. Szerintetek ez normális? Meddig fog tartani a súly növekedés?2022. márc. 2. 09:32
1/5 anonim válasza:
Persze, normális. Izmosodsz.
Mondjuk azért ne legyen ez egy indok arra, hogy ész nélkül eszel (velem sajnos ez történt). De amíg a ruháid jók rád, addig nagy hülyeséget nem csinálsz.
2/5 anonim válasza:
Igen, izmosodsz. Én egyik évben egy pékségben a nyári munkám alatt szedtem fel vagy 5 kg izmot. Sokat mozogsz, a szervezet igényli a több ételt. Vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára.
3/5 anonim válasza:
Normális, de túl sokáig nem fogsz nőni, ahhoz nagyobb terhelés kell majd.
4/5 anonim válasza:
Én 6 kg-t fogytam fél év alatt (60-ról 54-re),mikor ülő munkáról ilyen futkosós-rakodós munkára váltottam,pedig én is sokkal többet ettem. Nem rosszból,de szerintem azt is jelentheti,hogy még így is többet eszel,mint amennyit felhasznàlsz.
5/5 anonim válasza:
Persze, 5kiló izom 2 hónap alatt, pékség edzéssel :D
Kondival egy ev alatt se lehet elérni kezdőként +5 kiló izmot, célzottan arra edzve.
Ne áltasd magad, valószínüleg jobb lett az állóképességed jobban bírod a mozgást, és mellé felszedtél 5 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!