Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki a sportolá...

Hogyan kezdjek neki a sportolásnak, úgy,hogy az kedvező hatással legyen a bőrömre?

Figyelt kérdés

Pár éve fogytam szép lassan 30kg.t, akkor a combomon kívül mindenhol szép feszes maradt a bőröm. Aztán amikor már elértem a súlyt amire vágytam, jött egy nagy hasi műtét, ami után nem folytathattam az addigi táplálkozást legalább két hónapig (utána persze lelkileg elhúzódott még tovább), és ezzel egyidőben a dohányzást is abba hagytam.

Ez az időszak úgy megborított , hogy még csak most kezdek lelkileg össze rakodni, de ég a pofám, mert sikerült (...) vissza hízi mindent, sőt még +6kg.t raktam is hozzá! ( most elbújok)

Jelenleg a diéta elején vagyok.

Az előzőnél nem különösebben sportoltam. Néhány alkalommal nagyobb távot bicikliztem, meg fittballal bohóckodtam, súlyzóztam.

Tartok tőle, hogy most a hirtelen vissza hízás/fogyás miatt milyen lesz a bőröm ha megint leeresztem alóla ami nem is oda való 😅

Szóval: Valaki aki jártas a témában, KÉRLEK, segíts hogy hogy csináljam, hogy ne úgy nézzek ki pár hónap múlva mint egy leengedett gumicsónak 😂

Köszönöm! 🤗

2021. ápr. 4. 02:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ehetsz melle kollagent, az valamicsket segit, ugyanis a kollagen felelos a bor rugalmassagaert( ezert rancosodsz a dohanyzastol, az ugyanis elbontja a kollagent). Sportolni mindenkepp sportolj mellette rendszeresen, az nem csak a borodnek kell, de mindennek IS. Es ne akarj hirtelen fogyni. Ezek a lehetosegeid szerintem, csodat senki de tud tenni
2021. ápr. 4. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem a sport a kulcs, hanem a lassú fogyás, illetve kiegészítheted kollagén szedésével. Mindegy mit sportolsz, csak élvezd, és csináld rendszeresen.
2021. ápr. 4. 08:38
 3/3 A kérdező kommentje:

A kollagén megy, vizet sokat iszok, stb.

Oké, hogy lassan, ne hirtelen, de ha az étkezést betartom, ott akkor egy ütem halad, és csak úgy lassíthatnám ha félre ennék, amit nem szeretnék, mert akkor bele kerülök megint a jojóba...az meg megint csak többet árt.

De a kérdés továbbra is adott: Mit, Hogyan, Mennyit, ami ténylegesen segíthet,- esetleg valakinek Saját tapasztalata érdekelne.

2021. ápr. 4. 22:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!