Hatással lesz ez a diétámra?
Több kalkulátor szerint is 2000 kalória körül van a napi szükségletem, szóval ez alatt szoktam enni általában, illetve minden nap mozgok minimum egy órát.
Viszont ma nem volt időm főzni, ezért muszáj volt két bolti mirelit pizzát ennem (kb. 900 kalória volt darabja), illetve nem tudtam ma sportolni sem.
Ez befolyásolni fog valamit?
Nem, dehogy, nem lesz hatással semmire. Lehet nem a legegészségesebb a pizza, de ha néha eszel, nem lesz semmi baj. Meg a kalóriakeretet sem lépted át a pizzákkal, meg ha mellé még ettél ma valamit, akkor sem lépted túl annyival.
Amúgy csak mondom, hogy én is nemrég ettem mirelit pizzát, és azt hiszem Lidl-ben lehet kapni olyat, amiben egy egészben kb. 500-600 kcal van, de azt hiszem vegán. A lényeg az, hogy szerintem viszonylag elég kevés kalória van benne, legalábbis a többi mirelit pizzához, amit eddig ettem. Szóval ha máskor ennél mirelit pizzát, akkor ajánlom, hogy csekkold le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!