Collagént érdemes szednem? fogyózom és ahogy olvastam jó hatással van a szervezetre. ti használtátok már? mit tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 11:23
1/7 anonim válasza:
A kollagént megemészti az emésztőrendszer, a keletkező aminosavak felszívódnak és a szervezet azt csinál belőle, amit akar. Ha főzöl egy jó kis körömpörköltet, akkor az élvezeti értéke miatt jó hatású az emberi agyra.
2/7 anonim válasza:
Fogyókúrában nincs sok jelentősége, de szép lesz a hajad, és ha van ízületi problémád ott is tud kicsit segíteni.
3/7 anonim válasza:
Jóhatással van a szervezetre, azért is orvosság a tyúkhúsleves gazdagon.
4/7 anonim válasza:
Nekem ssmmi észrevehető haszna nem volt.
5/7 anonim válasza:
Rosszat nem csinál, de nem is olyan húde hasznos. Főleg ha változatosan eszel
6/7 anonim válasza:
Én kollagént nem annyira ajánlom, a fent említett dolgok miatt,e gyszerűen nem hasznosul úgy, de mondjuk zselatint szoktam adagolni pl szószos ételekhez, pörkölthöz, mert az a collagén olcsóbb változata és mi nem vagyunk nagy porc meg bőrecők egyébként, így próbálom pótolni, de az így bevitt kollagén nem célzottan megy a bőrbe, megemésztődik és hasznosul mint egy fehérje. Vagy nem a fogyás miatti bőrregeneráció miatt lenne? Mondjuk porcokra még állítólag jó...de ot tis megoszlanak a vélemények hogy ilyen 8 ezer ft-os italporocskák formájában e
7/7 anonim válasza:
Porcra az MSM sokkal jobb. Lehet venni célzottan csak azt.
Bőrre a hidratálás. Ha feszesíteni szeretne akkor csiganyálka krém.
A kollagén ma nagy divat, de közel sincs annyi pozitív tulajdonsága, mint amennyit reklamozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!