Mi a legjobb módszer a fogyásra?
Mi lenne, ha elkezdenél normális dolgokat enni?
A műzliszelet, gyümölcsjoghurt nem laktat, viszont tiszta cukor. Sajtos tejfölös lángost miért eszel? Rántotta és virsli mellé mit eszel, mi van egyáltalán a rántottában?
Azt kellett volna írnod, hogy sokkal több zöldséget eszel, ami most nulla.
Szerintem a rántottaval nincsen semmmi baj, azt egyed reggelire.
A müzli stb ostobasagokat szerintem efy életre felejtsd el. A legnagyobb átverés a világon.
Ha fogyni akarsz, akkor a lángost is :D nem is értem hogy jut eszedbe kalóriabomba lángost enni
Ugyanez a véleményem és 2 évnyi tapasztalatból mondom.
Mióta a szénhidráttól megszabadultam szinte teljesen, azóta csak zuhannak lefelé a kilók. Ha privátban megkeresel tudok neked étrendet és tanácsot adni. Majd ha rá jöttél, hogy igazunk van akkor írj rám.
Nagynénémmel csináltam egyszer egy olyan étrendet, hogy 11ig semmit nem ehetsz csak zöldséget és fehérjét. Pl reggelire ettünk görög joghurtot/kefírt és paprikát, paradicsomot, uborkát egy két szelet sajttal. Majd 11-3ig ehettél normális kaját, gyümölcsöt és egy kocka vagy max 2 kocka fekete csokit, majd 3tól másnap 11ig zöldég és fehérje. Napi szinten egy óra séta este és heti 4x elmentünk zumbázni. Nem éheztünk, kalóriadeficitben voltunk és a kilók mentek le szépen. Nem tudom, hogy ez mennyire lenne jó neked.
Amit még tudok tanácsolni, hogy felejtsd el a gyümölcsös joghurtot. Legnagyobb átbaszás, tele van cukorral. Inkább vegyél sima joghurtot vagy g.joghurtot és vágj bele néhány gyümölcsöt. Én se engedhettem meg magamnak az avokádót, chia magot meg ezeket, de azért az ilyen lángos kajákkal vigyázz, ha eszel is felezd meg az adagod. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!